2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Remax Hazine ve Hazine Evler’den Miami’de lüks yatırım fırsatı!

23 Mayıs 2017

KKTC’li yatırımcılar için uluslararası bir proje geliyor. Heafey Group imzası taşıyan Ocean Conrad Resort, Remax Hazine ve Hazine Evler’in düzenleyeceği özel lansman ile üst düzey yatırımcılara tanıtılacak. İşte detaylar.



Kıbrıs emlak sektörüne hızlı ve iddialı bir giriş yapan Remax Hazine ve Hazine Evler, uluslararası bir işbirliğiyle dikkat çekiyor.

Dünyaca ünlü Amerkalı gayrimenkul şirketi Heafey Group’un en yeni projesi Ocean Conrad Resort, KKTC’li yatırımcılarla tanışmak için geliyor.

Ocean Conrad Resort Florida’nın en güzel sahillerinden Fort Laudardale’de yer alıyor. Son dönemde Türkiyeli yatırımcıların da ilgisinin arttığı proje, sadece bir yılda yüzde 9,8 değer kazandı. Bu da projeye olan talebe yansıdı.

Hem kullanım, hem de kiralama alternatiflerinin yer aldığı Ocean Conrad Resort, bu kez KKTC’de yatırımcıyla buluşacak.

Remax Hazine ve Hazine Evler bu dev proje için özel bir lansman hazırlıyor. Lansmanın tarihi 28 Mayıs pazar günü, adres Merit Royal Premium Hotel.

Sadece özel davetli yatırımcıların katılacağı lansmanda, Heafey Group üst düzey yöneticileri projenin sunumunu yapacak, detayları paylaşacak.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır