2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Re/max, Docusign ile yaptığı yenilikçi anlaşmayı duyurdu

19 Ağustos 2016

Her yıl Chicago’da düzenlenen Danışman/Sahip Konferansı’na bu yılda dünyanın dört bir yanından binden fazla Re/Max danışmanı ve ofis yöneticisi katıldı. İşte detaylar…



Her yıl Chicago’da düzenlenen Danışman/Sahip Konferansı’na bu yılda dünyanın dört bir yanından binden fazla Re/Max danışmanı ve ofis yöneticisi katıldı. İşlerini geliştirmek için önayak olacak stratejileri geliştirmek ve tartışmak üzere bir araya gelen danışmanlar, bu konferansta aynı zamanda gayrimenkul ağının en verimli geleneklerini de devam ettiriyor.
Açılış Genel Oturumu ile başlayan konferansta Re/Max, devam eden küresel büyümeyi özetlemek için çıktığı kürsüde, ulusal rakipleri karşısında liderliği elinde bulundurduğunu söyleyen Re/Max’ın CEO’su, Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu olan Dave Liniger, konferanstaki konuşmasında şu cümleleri katılımcılarla paylaştı:
“Real Trends 500 ve Real Estate Professionals Top 250 gibi endüstri anketlerinde hakimiyetini sürdürüyor. Bu da bizim müşteri ilişkilerindeki önderliğimizi ve hizmet verimliliğindeki potansiyelimizi doğruluyor. Bize bağlı olan danışmanlara ve firmalara, alım ve satım sürecini teknoloji sayesinde kolaylaştırmaları, çeşitli araçların kullanarak müşteri ilişkilerinin önemine odaklanmaları konularında öncülük ediyoruz.”,
Konferansta ayrıca Re/Max’a bağlı olan her bir firmanın, verimliliği ve müşteri ilişkilerini arttırması için yeni bir ortaklığın da duyurusu yapıldı. Gayrimenkul endüstrisinde küresel çapta franchising veren Re/Max, dünyanın en yenilikçi gayrimenkul işlem yönetimi servisi sağlayıcısı olan DocuSign ile bir ittifak kurduğunu tüm katılımcılara iletti.

DocuSign ile yapılan bu anlaşmada ayrıca şu açıklamalara yer veriliyor:
– Amerika ve Kanada’daki tüm Re/Max ortakları için kullanılabilir olan İşlem Odaları, onlar için özelleştirilmiş bir teklif niteliğindedir.
– Bir elektronik imza platformu ve endüstriye öncülük eden dijital işlem yönetimi sayesinde geliştirilmiş uyumluluk, arttırılmış işe alım önermesi ve satış ortaklarının desteklenmesi alanlarında kolaylık sağlanacak.
– Tüm Re/Max ortaklarına herhangi bir yerde ve herhangi bir cihaz üzerinden tüm işlerini yapma imkânı sağlanacak.
– Hiç kimse Re/Max’tan daha fazla mülk satamayacak. Ancak buna rağmen küresel gayrimenkul alanında franchising veren dev firma, dünya çapında geniş ve modern teknolojik araçlar, kapsamlı eğitim seçenekleri ve diğer kaynakları tüm firma ağına sunmaktan çekinmiyor.
– Küresel çapta yeniden başlatılan remax.com online müşteri deneyimine odaklanacak. Temmuz ayında mobil ziyaretçi sayısını yüzde 20 daha fazla arttıran site, Ocak ayına göre çok daha iyi bir ilerleme çizgisi seyrediyor.
– Bir eğitim programı olarak geliştirilen Momentum sayesinde firmaların işlerini nasıl daha büyütebileceklerine dair dersler veren firma, uygulamanın diğer versiyonunu da önümüzdeki ay içerisinde yayınlayacak.
– Bir online müşteri yönetimi sistemi olan LeadStreet, 2006 yılından beri Re/Max danışmanlarına ve firmalarına yardımcı oluyor. Yakın zamanda bu sistemin mobil cihazlarda responsive olarak yeniden dizayn edilmesi ile 100 bin yeni firmaya daha uygulamanın ulaştırılması planlanıyor.
DocuSign
Sıklıkla seyahat edenlerden birisi iseniz, sizden imza bekleyen dokümanları kolayca imzalayıp onaylayabileceğiniz bu uygulama iş süreçlerindeki imza sıkıntısını dijital ortamda ortadan kaldırıyor. Uygulamayı dünyada 225 bin şirket ve 85 milyon kişinin kullandığını da ayrıca belirtelim.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır