2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Onlar İnşaat ve Emlak – Kıbrıs Emlak Merkezi

22 Eylül 2015

Kıbrıs inşaat sektöründe hizmet veren Onlar İnşaat ve Emlak hangi projelere imza attı? Onlar İnşaat ve Emlak hangi bölgede çalışıyor? Onlar İnşaat ve Emlak’ın hedefinde neler var? İşte Kıbrıs Emlak Merkezi’nin inşaat firmaları köşesinde Onlar İnşaat ve Emlak..



Onlar İnşaat, 1984 yılından beri inşaat sektörünün içinde olan, bu süre içerisinde kamu, özel birçok projeyi başarı ile tamamlayan teknik kadro ile Gazimağusa’nın girişimci iş insanlarından oluşan bir ekip ile 2004 yılında kurulmuş bir Limited şirket.

Kıbrıs inşaat şirketleri arasında yer alan Onlar İnşaat kurulduğu günden bu yana Kıbrıs’a bir çok konut ve iş merkezi kazandırdı. Onlar İnşaat ve Emlak Şirketi Ltd. özellikle Gazimağusa’da büyük beğeni toplayan yatırımlarıyla Kıbrıs’ta yatırımcıların güvenini kazanmış, kurumsallaşma yolunda hızla ilerleyen ve müşteri memnuniyeti odağından asla sapmayan bir firma olmayı başardı.

İşbirliğine açık girişimci tavrıyla, doğaya zarar vermeyecek şekilde kaynakları etkin kullanarak ülkenin gelişimini sağlamak için Kıbrıs halkı başta olmak üzere Kıbrıs’ı tercih eden herkese yönelik, Kuzey Kıbrıs’ta marka olacak projelere imza atmak.

Katma değeri yüksek, müşteri odaklı projeler üreten güvenilir aynı zamanda büyümeye açık bir firma olarak dünya çapında tanınan markalaşmış projeler geliştirmek ve Kıbrıs’ta bu alanda öncü ve lider olarak benimsenmek.

İLETİŞİM BİLGİLERİ;

Adres: Hasan Barbaçolli Yolu, Onlar Apt. Kat:1 Daire:1 Sakarya – Gazimağusa
Tel: +90 392 365 3786 Tel: +90 392 365 3787 Fax: +90 392 365 3788
E-Mail: info@onlarinsaat.com


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır