2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Mustafa Hacı Ali İnşaat ve Emlak sektörü kurucusu Mustafa Hacı Ali kimdir?

14 Aralık 2018

Mustafa Hacı Ali İnşaat ve Emlak sektörü kurucusu Mustafa Hacı Ali kimdir? Mustafa Hacı Ali inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Mustafa Hacı Ali İnşaat ile bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?



Mustafa Hacı Ali 1934’de Lefkoşa Yılmazköy’de doğdu. İlk ve orta tahsilini tamamladıktan sonra iş hayatına atılmadan önce teknik ve pratik anlamda kurslara katılıp, kendini geliştirdi. Taşımacılıkla iş hayatına adım atan Mustafa Hacı Ali daha sonra İngiliz üstlerinde, inşaat müteahhitliği yaptı. İş yapmak ve yapılan işi başarı ve zaferle taçlandırmak felsefesini benimseyen Mustafa Hacı Ali, Kıbrıs Cumhuriyeti’nin kuruluşu ile baraj ihalelerine katıldı ve ülkenin belli barajlarını inşa etti.

1966 yılında inşaat işleriyle uğraşırken diğer yandan da tavukçuluk sektörü ile ilgilendi.
1977 yılında arsa parselasyonu işlerinde görev aldı.

1984 yılında yap-sat faaliyetlerini yürütmek üzere kurulan M.Haci Ali Emlak&inşaat Şti. kısa zamanda gelişen toplumun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kaliteli ve titiz işçilik anlayışında ödün vermeden tüm projelerini hayata geçirdi.

1998 yılında otomotiv sektörüne de el atarak Mitsubishi marka iş ve binek arabalarının Kuzey Kıbrıs genel bayiliğini aldı.
1999 yılında Kuzey Kıbrıs’ın incisi Girne’nin Lapta sahiline M.Hacı Ali Hotel & Restoran’tı inşa etti.
2005 yılında JCB iş makinalarının Kuzey Kıbrıs genel distribütörlüğünü aldı. Aynı yıl 2. el otomobil alım satımda rol aldı. Şuanda ada genelinde 4 ayrı noktada hizmet vermekte.
2008 yılında Kuzey Kıbrıs’da narenciyesiyle ünlü şehri Güzelyurt anayolu üzerindeki Mustafa Hacı Ali Petrol istasyonunun işletmeciliğini üstlendi.

İnşaat projeleri:

-Hayat Apartmanları

-View Site

-Karaman Hacı Ali sitesi

-Mustafa Hacı Ali Apartmanları

-Crystal Villaları

-Camelot Villaları

-Karmi Vilları

-Penthouse Apartmanları


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır