2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Levent Homes Satış Temsilcisi Aigerim Borombaeva yeni konut projelerini ve yatırım fırsatlarını anlattı.

16 Haziran 2019

Kıbrıs inşaat sektörünün güçlü firmalarından Levent Homes, 2019’un ikinci yarısına hızlı başlıyor. Firmanın yeni projelerini, lansman fırsatlarını ve kampanyalarını Levent Homes Satış Temsilcisi Aigerim Borombaeva Kıbrıs Emlak Merkezi’ne anlattı…



Kıbrıs inşaat sektörüne markalı konut projeleri kazandırıyor, uluslararası tanıtım faaliyetleriyle dünyanın birçok noktasında adaya yatırımcı çekiyor. KKTC ekonomisinin köklü şirketleri arasında yer alan Levent Group iştiraki Levent Homes, yatırımlarını hızlandırıyor.

Son yıllarda İskele bölgesine yoğunlaşan firma, Mağusa’da da dikkat çeken projelere başlıyor.

Ayrıca belki de Kıbrıs’ta tek olma özelliği taşıyan bir tablo çiziyor Levent Homes. 4 şehirde, 4 ayrı proje sunuyor yatırımcılara.

Her proje kendine has özelliklere, avantajlara ve lansman fırsatlarına sahip olacak.

Projeleri ve Levent Homes’un yatırım yol haritasını Satış temsilcisi Aigerim Borombaeva ile konuştuk.

Levent Homes neler yapıyor?

KKTC’nin farklı bölgelerinde proje yapıp satıyoruz.

İskele- Abelia Residence, Gazimağusa – Icon Mağusa, Girne – See Breeze ve Lefkoşa -Akasya Apartmanları bu projelerimizden örnekler. 4 şehirde, 4 özel projeyle yatırımcımıza zengin bir tercih seçeneği sunuyoruz.

Hangi projeler ön planda?

Ön planda olan ve en sevdiğim proje ABELİA RESIDENCE. Çünkü şirketimiz için yeni bir projedir, ilk defa bu kadar büyük ve değişik bir proje başladık, bu da bizleri oldukça fazla heyecanlandırıyor.

“Abelia Residence” – 10, 12 ve 14 katlı 6 bloktan oluşan, aynı zamanda açık, kapalı havuz, süpermarket, kafe ve parkların bulunduğu, denize sadece 100 metre uzaklıkta olan oldukça iyi bir proje.

Projenin satış fiyatlarında son durum nedir?

Abelia Residence yatırımcıları şimdiden kazanmaya başladı. Projemiz hızla değer kazanıyor. Şu an en uygun stüdyo daire 58,900 sterlinden başlıyor,

Projemiz için herhangi bir kampanya yok ama %25 peşinat ve 10 yıl vade imkanı tanıyoruz alıcılarımıza.

Sadece Abelia projesi için geçerli olan 2 yıl boyunca kira garantimiz de var.

Bu da oldukça güzel bir yatırım şansı demek.

Yeni projeler neler?

Gazimağusa bölgesinde, ICON projesi;Mağusa kentinin girişindeki konumu ve kentin ana binalarının görünümünü belirleyen özel mimarisiyle, İkon projesi Mağusa’nın yeni sembolü olarak adlandırılma hakkına sahiptir.

Pürüzsüz, yüksek tasarımı ile Icon, zarafet sunar ve 15 kat ve 155 daireden oluşuyor.

Başlangıç fiyatlarımız 53.900 sterlin. Ve şimdiden %40‘ı satıldı projemizde.

Yine Mağusa’da yeni bir proje başlanacak Mağusa’nın içinde OREON RESIDENCE; Modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap veren, kullanışlı bir tasarıma sahip Oreon Rezidans stüdyo, 1 yatak odalı, 2 yatak odalı ve 3 yatak odalı (penthouse) dairelerden oluşmaktadır. Modern inşaat standartlarına uygun olarak yapılacak olan Oreon Rezidans 13 kat ve 152 dairelik bir proje. Sekizinci kat ve üzerindeki dairelerden deniz manzarasının eşsiz keyfine varabilecekler.

Birkaç ay içinde satışına başlayacağımız projemizde lansmana özel fiyatlar olacak.

Girne bölgesinde yeni projemiz SEE BREEZE APARTMANLARI, Modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap veren, kullanışlı bir tasarıma sahip See Breeze Apartmanları 1 yatak odalı, 2 yatak odalı ve 3 yatak odalı (penthouse) dairelerden oluşmaktadır. Tüm dairelerde tam donanımlı mutfak, geniş oturma odası -yemek odası, ferah yatak odaları, balkonlar, asansör ve yarı kapalı otopark bulunmaktadır.

SEA BREEZE APARTMANLARI ile ilgili 2 hafta içinde harika bir kampanya yapacağız…

Levent Homes hangi kitleye hitap ediyor?

Yatırımcı kitle tabi ki projeye ve bölgeye göre değişir. Lefkoşa bölgesi genel olarak KKTC ve TÜRK yatırımcı yoğunlukta ama tabi ki yabancı yatırımcılar da var.

İskele ve Mağusa bölgesi daha fazla yabancı yatırımcıya hitap ediyor. Rusya, İngiltere, Skandinav ülkeleri, Arap Ülkeleri gibi…

Bölgesel olarak bir değerlendirme yaparsak bölgesel satış hangi bölgelerde daha yoğun?

En popüler bölge şu anda tabi ki İskele ve Mağusa Bölgesi. Yabancı yatırımcılar bu iki bölgede de yoğunlar, fiyatlar oldukça cazip yeni ve gelişen bölgeler, mesela Abelia Residence %75 satıldı.

Icon projesini yeni satışa çıkarmamıza rağmen inşaata başlamadık bile %40’ı satıldı. Oreon da satışa çıktığında eminim yine yüzde oranları oldukça yüksek satışları olacaktır.

Lefkoşa’da her zaman müşterimiz var, çünkü yerli yatırım yapan müşterilerimizin vazgeçilmezdir; Lefkoşa bölgesinde satışlar hep dengede olmuştur.

Girne bölgesinde şu an biraz durgunluk var.

Aigerim Borombaeva olarak KKTC’deki yatırımlarla ilgili düşünceleriniz neler?

KKTC gelişmekte olan bir ülke ve son yıllarda bu gelişim net olarak görülmektedir. Farklı bölgelerde, birçok inşaat yapılmakta ve çok daha fazla yatırımcı gelmeye başlamıştır ülkemize. İnanıyorum ki daha da güzel olacak, örneğin İskele bölgesi ileriki yıllarda Larnaka gibi olabilir ve hatta daha güzel olacak diye düşünüyorum.


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır