2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kıbrıs emlak sektöründe Cenk Eren bilmecesi!

2 Eylül 2016

KKTC emlakları son dönemde ünlü isimlerin de tercihleri arasında. Ama bu kez bu tercih, yeni bir belirsizliğe döndü. Sanatçı Cenk Eren’in konut alma girişimi, inşaat sektöründe reklam yarışına döndü.



Alıp kiraya bile verseniz çok kısa sürede kendini amorte ediyor, her yıl ciddi oranda değerleniyor. Hele bir de çözüm sürecinin olumlu tablosu ile kazanç beklentisi çok büyük.
Kıbrıs emlak sektöründen bahsediyoruz. Hızla büyüyen, gelişen, umut veren ve talep gören sektörden.
Son dönemde KKTC emlakları Türkiye’nin ünlü isimlerinin de gözdesi.
Birçok sanatçı Kıbrıs emlaklarına yatırımı tercih ediyor.
Onlardan biri de Cenk Eren. Bir süredir Cenk Eren’in adı KKTC’de yatırımcı olarak anılıyor.
Hatta bir süre önce Cenk Eren’in, Bulut Akacan ve Ömer Hasırcılar ortaklığında yükselen FEO Elegance projesinden yatırım yaptığı, FEO’lu olduğu paylaşıldı. O paylaşımlara Cenk Eren’in şantiye ve satış ofisinde çekilen fotoğrafları da vardı.
Ancak aradan bir süre geçtikten sonra Cenk Eren yine yatırmcı olarak gündeme geldi.
Bu kez adres farklıydı. FEO değil, Nurel Construction’ın Aqua Marine Residence projesi ile el sıkıştığı söyleniyordu.
Kısa süre sonra da bu anlaşmayı Cenk Eren kendisi duyurdu. Girne’de sahne aldığı otelde, Kıbrıs’a yerleşeceğini, Nurel Aqua Marine Residence projesinden ev aldığını söyledi. Bir de mesaj vardı aslında bu açıklamada. Eren, Kıbrıs’ta konut alma kararını Aqua Marine Residence’tan yana kullanmıştı.
Cenk Eren tek yatırımdan bahsediyor, ama adı iki inşaat projesi, iki firmayla anılıyor.
Kıbrıs emlak sektörü, şimdi bu belirsizliği tartışıyor.

Cenk Eren hangi projeye yatırım yaptı?
Kulis bilgilerine göre Cenk Eren önce FEO Elegance projesini inceledi. Hem şantiyeyi gezdi, hem de ofiste detaylar hakkında bilgi aldı. O ziyaret sırasında da anı amaçlı bir fotoğraf çekildi. Daha sonra projeyi değerlendirmek üzere FEO’dan ayrıldı.
Aynı saatlerde Girne merkezde yükselen Aqua Marine Residence projesini gezdi Cenk Eren. Aslında proje satışa kapanmıştı ama beğendi. Yapısı ve konumu onun için tercih sebebi oldu ve Nurel Construction ile el sıkıştı.
Fakat o gün Cenk Eren’in FEO’dan yatırım yaptığı fotoğrafları paylaşıldı. Paylaşımdan haberdar olan Cenk Eren, habersiz paylaşıma sinirlendi, hatta dava açmayı düşünüyor.
Tercihi Aqua Marine Residence
Kıbrıs yatırımını Aqua Marine Residence projesinden 2+1 lüks konutla yapan Eren, dairesinin içini döşemek için siparişlerini bile verdi..
Bugün de bu iddialar gündeme gelince, Cenk Eren Nurel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Redif Nurel ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabına taşıdı..
Bu yatırım kararı; hem KKTC, hem de Türkiye medyasında geniş yankı buldu.
KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır