2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kıbrıs Developments Kuveyt Emlak Fuarı’nda..

9 Aralık 2015

Kıbrıs emlak sektörünün en gözde projelerinden Milos Park Homes, bu kez uluslararası yatırımcılarla buluştu. Farklı konsepti ve daire fiyatına villa fırsatıyla büyük ilgi gören proje, Kuveyt’te de çok dikkat çekti..



Kıbrıs sorununda müzakere sürecinin olumlu seyri, yabancı yatırımcının da dikkatini çekiyor. Son dönemde Kıbrıs emlak sektörü, yurt dışından yoğun ilgi görüyor.
O yüzden Kıbrıs’ı en iyi şekilde anlatmak, çok özel projeleri yatırımcılara sunmak için uluslararası fuarlar büyük ilgi görüyor.
Kıbrıs’ın en yeni ve en gözde projelerinden Milos Park Homes ile çok özel bir yaşam konsepti tasarlayan Kıbrıs Developments, güçlü portföyünü bu kez Kuveyt Emlak Fuarı’na taşıdı.
Cityscape Kuwait 2015’e katılan Kıbrıs Developments fuarda hem KKTC’yi anlatıyor, hem de dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcıları Milos Park Homes projesi ile tanıştırdı.
Daire fiyatına villa sloganıyla dikkat çeken, 49 bin sterlinden başlayan fiyatlarla Kıbrıs emlak sektöründe ezber bozan proje, şimdiden fuarın en çok konuşulanları arasında..
Fuarda Kıbrıs Developments’ı, firmanın Satış ve Pazarlama Yöneticisi Harper Özbirim temsil ediyor. Fuar öncesi KKTC Kuveyt Temsilcisi Hilmi Akil ile de bir araya gelen Özbirim, sektörün merakla izlediği fuar detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı..

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır