2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

High Hills Developments’ın satışta olan projeleri – Kıbrıs Emlak Merkezi

21 Ağustos 2020

Kuzey Kıbrıs Girne konut projeleri arasında sıkça aranan projeler inşa ediyor High Hills Developments. Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyesi olan High Hills Developments’in satışta olan projelerini inceleyeceğiz.



High Hills Developments Girne konut projeleri arasında hem konumu hem de mimarisi ile dikkat çeken binalar inşa etti ve etmeye devam ediyor. Projeleri Girne’de ağırlıklı olarak Girne Merkez’de inşa ediyor High Hills Developments. Gelin birlikte uzun yıllar inşaat sektöründe hizmet veren firmanın satışta olan projelerini, proje özelliklerini inceleyelim.

High Tower 2

High Tower 2 projesi, Girne’nin merkezinde yer alan Öğretmen Evi’nin yanında konumlanıyor.

Toplam 26 konut bulunan projede birçok daire, daire sahiplerine teslim edildi ve müsait olan daireler çok kısa bir süre içerisinde müşterilere teslim edilmeyi bekliyor.

Projede tüm daireler satıldı ve geriye sadece geniş terası ve manzarasıyla 1 adet penthouse satış için müsait durumda.

High Hills Developments, 150 metrekare alana sahip 3+1 olan penthouse daire için %60 peşinat ve sizlere özel ödeme planı ile olanak sağlıyor.

Dağ ve deniz manzarasına sahip olan ve kendine ait otoparkı olan proje market, hastane, deniz ve otobüs duraklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

———————–

High Tower 3

High Tower 3 projesi, Girne Merkez’de Piabella Stadyumu’nun yanında yer alıyor.

Proje 2 ay içerisinde daire sahiplerine teslim ediliyor. Toplam 16 konut bulunan projede 14 konut satıldı ve 2 adet geniş teraslı penthouse daire şuan satışta.

High Hills Developments bu projede de yer alan son iki penthouse daire için fırsat kampanyalar sunuyor ve sizlere özel ödeme planı olanağı sağlıyor.

155 metrekare ve 135 metrekare geniş teraslara ve eşsiz manzaraya sahip olan dairelerin fiyatı 110.000 GBP den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor. Teslime neredeyse hazır olan dairelerin ödeme planı olarak %60 peşin ve geri kalanı uygun fiyatlar ile taksitlendirme imkanını kaçırmayın..

Girne’nin kalbinde yer alan ve eşsiz konumuyla dikkat çeken projede market, hastane, deniz ve otobüs duraklarına oldukça yakındır. Merkezi konumunun yanında dağ ve deniz manzarasının eşsiz güzelliğini sizlere sunan High Tower III, son fırsat kampanyasıyla sizlere kapılarını açıyor.

————————————-

High Park Çatalköy

High Hills Developments’ın Çatalköy’de inşa ettiği projesi High Park Çatalköy eşsiz mimarisiyle dikkat çekiyor.

Proje 20 adet konuttan oluşan bir yaşam alanı sunuyor. Apartman dairesi ve villadan oluşan sitede satış fiyatları 40 bin sterlinden başlıyor. Uygun fiyatları ile dikkat çeken projede, sizlere özel 12 aya teslim edilecek şekilde ödeme planları sunuluyor.

High Park sitesinde satış için sizlere sunulan 1 adet bahçeli daire, 1 adet 2+1 teraslı penthouse daire, 1 adet 3+1 penthouse daire ve 1 adet 3+1 villa bulunmaktadır. Özel tasarımıyla dikkat çeken projede yine kampanyalar sizleri bekliyor.

40.000 GBP’den başlayan fiyatlar ile Çatalköyde bulunan bu muhteşem sitede özel taksitli ödeme planları bulunuyor.

50 metrekare alana sahip ve kendine ait bahçesi bulunan 1+1 dairenin fiyatı 40.000 GBP, 120 metrekare alana sahip geniş teraslı 2+1 penthouse dairenin fiyatı 65.000 GBP, 200 metrekare alana sahip ve kendine ait özel otopark ile bahçesi bulunan ve tasarımıyla dikkat çeken villanın fiyatı 125.000 GBP. Üstelik yalnızca %35 peşinat ve geriye kalan taksitlendirme seçeneği sunuyor High Hills Developments.

Kendine ait otoparkı, bahçesi, havuzu olan proje market, hastane, deniz ve otobüs duraklarına yakınlığı ile kolay ulaşım imkanı bulunuyor. Dağ ve deniz manzarasını sizlere birlikte sunan High Park projesi, evinizde keyifli vakit geçirmeniz için tasarlandı. Her dairenin kendine ait bahçesi ortak alan havuzu ve ortak yaşam alanı bulunuyor.


Etiketler: , , , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır