2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Girne Merkez’de hangi projelerde “Kira Garanti Sistemi” uygulanıyor?

21 Haziran 2020

Kuzey Kıbrıs inşaat ve emlak sektöründe uzun yıllardır uygulanan kira garanti sistemi Girne Merkez’de de başladı. Peki hangi projelerde uygulanıyor ve sistem nasıl çalışıyor? İşte detaylar..



Kuzey Kıbrıs’ta konut almak isteyenlerin sıkça sorduğu sorular arasında kira garantisi var. Özellikle yatırım için alınan konutlarda çok daha önemli bir detay. Yurt dışı yatırımcısı sıkça tercih ediyor bu sistemi. Üstelik aldığı konutla ilgili firmaların verdiği hizmete de çok dikkat ediyor.

Peki kira garanti sistemi nedir?

Gayrimenkul sektöründe hem mülkü hem ev sahibini hem de kiracıyı koruyan bir sistem. Mülk sahibi ile kiracı arasındaki iletişimi daha sağlıklı ve güvenilir düzeyde tutmak için kullanılır. Amacı iki tarafında mağdur olmaması.

Son günlerde yaşanan kiracı-ev sahibi sıkıntılarını göz önünde bulundurunca aslında çok da mantıklı bir sistem.

İskele, Esentepe gibi bölgelerde sıkça uygulanıyor bu sistem. Ancak Girne Merkez’de yeni. Devidas Estates sistemi başlatan firma.

Kira garanti sistemi Girne Merkez’de hangi projede uygulanıyor?

Kira garanti sistemi artık Girne Merkez’de de başladı ve Devidas Estates’in tek yetkili satışını sürdürdüğü projesi Çeliker Park’ta uygulanıyor.

Projenin merkezde oluşu başlıca avantajlarından.

Yeni bir proje ve taşınmaya hazır. Banka kredisine de uygun. Merkezde ki otopark sıkıntısı için de çare var, bodrum kat otopark olarak inşa edildi.

Projede her ihtiyaca uygun tasarlanmış 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks penthouse seçenekleri bulunuyor.

Dairelerin satış fiyatı 49 bin sterlinden başlıyor. Fiyatlar kat yükseklikleri ve konumuna göre değişiklikler gösteriyor. 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 daireler 80 metrekare, 3+1 daireler ise 135 metrekare..

Çeliker Park projesinde kira garanti sistemi uygulanıyor. “Ya kiracı bulamazsam, kredimi nasıl ödeyeceğim” derdinin olmadığı bir proje. Devidas Estates siz daireyi satın alıp, içerisine mobilyayı koyduğunuz gün itibariyle sizin kiracınız oluyor. Aslında hiç zaman kaybetmeden kiraya verebiliyorsunuz daireyi. Hiç ay kaybetmiyorsunuz ve risk almıyorsunuz. Bu aşamada bütün riski Devidas Estates alıyor.

Detaylı bilgi için tıklayın..


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır