2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Fazilet Decoration’un uyguladığı tasarımlar – Kıbrıs Emlak Merkezi

21 Mart 2020

Fazilet Decoration, tasarımlarındaki güvenilir malzemeler ve titiz detaylarıyla yaşam alanlarınıza eşsiz dokunuşlar yapıyor. Ev dekorasyonun önemini ve Fazilet Decoration’un uygulamalarını birlikte inceleyelim..



Evinizi doğru bir şekilde dekore etmek düşündüğünüzden daha önemli. Çünkü genel görüşün aksine dekorasyon, şık bir alan yaratmaktan çok daha fazlasını ifade ediyor. Örneğin doğru dekorasyon uygulamaları sayesinde evinizi olduğundan daha geniş gösterebilir, psikolojik olarak sizi rahatlatabilecek alanlar yaratabilirsiniz.

Fazilet Decoration ekibi de burada devreye giriyor. Profesyonel ekip, eviniz için doğru önerileri sıralıyor ve uyguluyor. Fazilet Decoration iç mekana ait ürün seçenekleri ile müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

İç ve dış mekan parke çeşitleri, Onlarca çeşit perde model ve renk kartelaları, modern veya klasik perde çeşitleri ile uyum sağlayacak her tarza uygun rustik modelleri, ithal duvar kağıdı seçenekleri, halı modelleri, son günlerin trendleri arasına giren dekoratif duvar panelleri, modern veya klasik seçenekleri ile boyanabilir dekoratif çıtalar, dekoratif tavan süslemeleri ile yaşam alanlarına dokunuyor.

Ürün satışı ve montajı ile müşterilerine zamanında ve hızlı servis veriyor.

Fazilet Decoration’un uyguladığı çalışmalara örnekler verelim.

Bu görselde duvar çıtası uygulaması yapıldı. Salonlarınızda, kolidorlarınızda ve odalarınızda çıta uygulaması ile farklı alanlar yaratabilirsiniz. Onlarca renk, model ve desen seçenekleri ile dekorasyonel boyanabilir duvar çıtalarını Fazilet Decoration’da bulmak mümkün. Çünkü şıklık detaylarda saklıdır ve doğru uygulama ile bu şıklığa ulaşmak mümkün.

Bu görsellerde perde uygulaması yapıldı. Perdenin dekorasyon ile uyumu, ihtiyaca yönelik kullanımı, örtücülüğü, temizlik kolaylığı göz önünde bulundurularak doğru bir perde tasarımı yapılmalı. Dekorasyon aşamasında perde genellikle son aşamalarda yer alsa da mümkünse daha önceden tasarımı kaba hatları ile de olsa düşünülmeli ve tadilat varsa tavanda, duvarda önceden hazırlığı yapılmalıdır. Bu aşamada profesyonel destek almak önemli.

Perde işini sona bırakmak kumaş ve model seçimini kolaylaştırıcı etkendir. Dekorasyonun bütününü gördükten sonra klasik veya modern bir tasarım mı ya da ne tür kumaş seçmemiz gerektiği konusunda karar vermek daha kolaylaşır. Tüm bu aşamalarda ve çeşitli renk ve model seçenekleri ile kumaş perde, tül perde ve rustik seçeneklerini de Fazilet Decoration’da bulmak mümkün.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır