2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Emlak danışmanının müşterisine vermesi gereken 10 teminat..

7 Ağustos 2017

Gayrimenkul insana hizmet eden bir iştir. Karşılıklı güven esasına dayanır. Satıcı da alıcı da emlakçıya güvenmek ister. Ve emlakçınında bu güveni boşa çıkarmaması gerekir.



Her işte olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de iyiler ve kötüler vardır. Kötülerin her ne kadar azınlık olduğuna inansak bile yapılan ufacık bir hata iyinin de aynı potada elenmesine sebebiyet verebilmektedir. Bu nedenle iyi bir emlakçı müşterisine şu 10 sözü vermelidir.

1-Benim için dürüstlük her şeyden önemli. Bu nedenle size karşı her zaman dürüst olacağım. Evinizi maksimum miktarda satmak için ne yapmanız gerektiğini düşündüğümü net olarak söyleyeceğim. Aksi durumlarda sizi uyaracağım.

2- Ev için onarım ve tamirat yapılabilmesi için sizleri tanıdığım ve en iyi profesyonel hizmet veren yerlere göndereceğim.

3- Sizin için her zaman en iyi olacağını düşündüğüm anlaşmayı elde etmek için uğraşacağım. Eğer satın alacaksanız en az parayı harcadığınızdan emin olmak için çabalayacağım. Bir mülk fazla fiyatlandırılırsa, teklif vermeden önce size söyleyeceğim. Mülkünüzü aşırı fiyatlandırmaya çalışırsanız aynı şeyi yapacağım.

4-Tüm süreç boyunca sizi eğitmeyi görev bileceğim. Sorularınıza düzgün yanıtlar vermek için gayret göstereceğim.

5-Bilginizi sürekli olarak güncel tutmaya çalışacağım. Bunun için sizden başlangıçta hangi iletişim düzeyini istediğinizi öğreneceğim. Bu doğrultuda sizi sık sık gelişmelerden haberdar edeceğim.

6-Bir eve bakarken sizi düşünmeniz gerekenler konusunda yönlendireceğim. Daha önce deprem atlatmış, sele maruz kalmız, temeli güvenilir olmayan yapılar hakkında sizleri uyarmak benim görevim. Bir şey görürsem, sizi uyaracağım.

7- Sizi vicdanı olmayan ev satıcıları, alıcıları, acenteleri, kredi şirketleri ve bankalardan koruyacağım. Birinin sizin iyi niyetinizi suistimal ettiğini düşünürsem size bunu söyleyeceğim.

8- İhtiyacınız olması halinde en düşük faiz oranıyla ve en avantajlı şekilde kredi veren bankaların listesini sunacağım.

9- Bana istediğiniz vakitte ulaşabileceksiniz. Aramalarınıza cevap vereceğim.

10- Sizin en iyi çıkarlarınız benim başarımdır. Eğer ki bana güvenerek gayrimenkul ihtiyacınızı danışıyorsanız size en iyi hizmeti vermek için çok çalışacağım.

EmlakBroker


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır