2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Coldwell Banker, Emmy Ödülü Kazandı!

17 Ağustos 2016

Gayrimenkul’de ilk ve tek Emmy Ödülü’nü dünyanın en köklü global gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker kazandı.



110 yıllık tecrübesi ile dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık firması olan Coldwell Banker, NBC kanalında yayınlanan “Open House NYC”programının, St. Maartenbrokerının katılımıyla hazırlanan “”Saint Martin’den Kaçış” bölümü ile Emmy Ödülü kazandı. Coldwell Banker bu başarısı ile Emmy Ödülü alan ilk ve tek Gayrimenkul markasıunvanına da sahip oldu.

Programın, Coldwell Banker ile NBC’nin ortak yapımı olan “Saint Martin’den Kaçış” bölümünün Televizyon Sanatları ve Ulusal Bilimler Akademisi’nin New York Bölümü tarafından, “yaratıcılık, sanatsal ve teknik mükemmellik” özellikleri vurgulanarak Emmy ödülünü kazanmasından dolayı gurur duyduklarını belirten Coldwell Banker brokerı Sean Blankenship, “Coldwell Banker pazarlama grubunun çabalarıyla gurur duyuyorum. Emlaktaki başarımızın böyle geniş ve seçkin bir kitle tarafından ödüllendirilmesi bizi daha da heyecanlandırıyor. Bugünün ortamında başarılı olmak için liderliği sağlamak için atılım, stratejik ortaklıklar ve vizyoner düşünce önemli. Bu ödüller Coldwell Banker’ın sektörümüzdeki liderliğinin göstergesidir” dedi.

DANIŞMANLIĞIN GLOBAL KALİTESİ: COLDWELL BANKER
Dünyada 53 farklı ülkede 3.000’den fazla ofisi, Türkiye’de ise 22 farklı şehirde 104 ofisi ile hizmet veren Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, “1906 da kurulan “Dünyanın İlk Global Gayrimenkul Danışmanlık Markası” olan Coldwell Banker olarak sektörümüzde dünya çapında bir ilki daha başardık, Emmy Ödülü alan ilk ve tek Gayrimenkul markası unvanına sahip olduk. Global bir marka olarak gayrimenkul danışmanlık sektörüne kazandırdığımız vizyon, hizmet kalitesi ve yüksek standartlar Coldwell Banker’ı her zaman öncü olarak konumluyor. Dünya çapında 6 kıtada 54 ülkede danışmanlık ofisi bulunan Coldwell Banker olarak 3500’e yakın ofis ile 100 bin den fazla Gayrimenkul Danışmanıyla hizmet veriyoruz. Coldwell Banker Türkiye olarak da dünya çapındaki bu başarıyla eş olarak Türkiye’de 3 yıl gibi kısa bir sürede 22 ilde 104 ofis ve 1000’i aşkın gayrimenkul danışmanına ulaştık. Türkiye’de de dünyada olduğu gibi gayrimenkul danışmanlığındaki vizyoner bakış açımızdaki farkımız ile 1 numara olmayı hedefliyoruz” dedi.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır