2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Carrington Group Satış Sonrası Hizmetleri Koordinatörü Burcu Başay Karakaya’dan dikkat çeken açıklama!

13 Mayıs 2017

Kıbrıs İnşaat sektöründe rekabet yükseliyor. Kaliteye önem veren firmalardan biri de Carrington Group. Satış Sonrası Hizmetleri Koordinatörü Burcu Başay Karakaya sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



-Kısaca kendinizden bahseder misiniz?

Evliyim, iki çocuğum var. Bir kızım, bir de oğlum. Eşimle birlikte kurduğumuz şirkette çalışıyoruz. Carrington firmasını biz 2006 yılında kurduk ve geliştirmeye devam ediyoruz. önceki yatırımlarımız daha çok Esentepe bölgesindeydi. Esentepe Bahçeli ve Tatlısu bölgelerinde. Şimdi Girne’de halkımıza yeni binalar yapıyoruz.

Property managment, yani satış sonrası kiralama ile biz bu işe başladık ardından müşteri memnuniyeti geldi. Daha sonra Carrington Rent a Car araç kiralama şirketimizi kurduk. Carrington Trading, Cyprent ve Property Development da diğer şirketlerimiz. Kısaca özetlemek gerekirse; Biz evi sattıktan sonra müşterilerimize gerek bahçe düzeninden, gerek ev dekorasyonuna kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. Müşterilerimizin havaalanından transferlerine kadar, araç kiralama ve sigorta işlemleri de dahil olmak üzere çok geniş kapsamda ihtiyaçlarına cevap verebiliyoruz. Elimizden geldiği kadar şirketimizde her şeyi bir arada tutmaya çalıştık. İyi ve başarılı bir şekilde devam ediyoruz.

Carrington olarak şirketimizin güzel bir ismi var. Bu kaliteyi de zaman içerisinde verdiğimiz güvenden dolayı kazandık. Güven çok önemli bir kavram bizim için. Müşteri memnuniyeti çok önemli.

Şirketimizin güçlü bir kurumsal yapısı var. Ben yarım gün çalışıyorum, çünkü ekstra yaptığım görevlerim de var, toplantılarım var.

2010 yılından beri Girne Belediyesi Parti Meclisi Üyesi olarak görev alıyorum. Aynı zamanda UBP’nin de parti meclisi üyesiyim.

-Hayatınızdaki dönüm noktası

Eşimle birlikte bu işe başladığımız an diyebiliriz aslında. İlk başladığımızda şartlar oldukça zordu. Eşim Limasol Bankası’nda çalışıyordu, ben işsizdim. Bir İngilizle tanıştım ve onunla birlikte ev satmaya başladık. Daha sonra ortak bulduk kendimize ve eşim bankadan istifa ettikten sonra hiç paramız olmadan bankadan borçlanarak bu işe başladık. İlk projemiz Sunset projesiydi. Bahçeli bölgesinde 26 tane villa yaptık. Oralardan buralara kadar geldik. Çok çalıştık, büyük bir azimle gecemizi gündüzümüze katarak bugünlere geldik. Ben yokluğun da, varlığın da her şeyini yaşadım. Eşimle birlikte gururla da buralara gelmenin sevinci içindeyim.

-Başarıyı nasıl tanımlarsınız?

Bence başarı herkese göre değişir. Başarılı olabilmek kendin olabilmektir. Başarmak insanın içindeki mücadele gücünü ortaya çıkarmasıdır. Kendini hedefe doğru yöneltip, hedefi elde etme sürecidir. Çünkü başarının olması için bir amacınız bir hedefiniz olmalı. En başında bir hedef koyarsınız ve bu yolda ilerlersiniz. Tabii günün sonunda aldığınız meyve sizin başarınızdır. Başarılı olmak güzeldir, zordur. Hiçbir zaman hazmedilemez. Ama benim için başarının bir anlamı daha var. Başarı aynı zamanda; Sık sık gülmek ve çok sevmektir.

-Başarı adına tavsiyeleriniz

öncelik tabii ki kendine güven. İnanmak çok önemlidir. Her şeyin başı güven ve inançtır. Eğer bir şeye tam olarak konsantre olursanız ve ben bunu başaracağım derseniz ve evrene gönderirseniz, evrenden size gelmeme ihtimali yoktur zaten. Merakınızın peşinden gidin. Risk almayı sevin ve hayal gücünüzü kullanın. Azim her zaman güzel bir motivasyondur. Anı yaşayıp, kuralları öğrenin ve daha iyi oynayın. Ama en önemlisi “Hata” yapın. Hiç hata yapmamış bir insan yeni bir şey denememiş demektir. Hata yapmaktan korkmayın. Hatta yaptığınız hataları üçe katlayın. Vazgeçmemek, umutsuzluğa kapılmamak, hayal etmek, ne olursa olsun “yapacağım” demek başarıdır.

İnşallah güzel şeylere kentimiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için hep birlikte imza atarız ne mutlu bize. Ayrıca ben kadınlarımız üzerine de bir şey söylemek istiyorum. Kadınların ülkemizde siyasi olarak fazla yeri yok. İş hayatında var ama yeterli değil. Bana göre kadınlarımız her zaman ön planda olmalı. Ve kadınları da yine kadınlar desteklemeli. İşte bu yüzden çağrı yapmak istiyorum; Kadınlarımız el ele verip, birbirlerine her alanda, her koşulda destek olmalılar.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır