2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Capiton Construction Direktörü Tekin Arhun kimdir?

18 Haziran 2017

Kıbrıs ekonomisinde birçok sektörde hizmet veren iş insanı Tekin Arhun, Capiton Construction projeleriyle de dikkat çekiyor. Peki birçok kişinin ismini Kıbrıs Emlak Merkezi sayfalarında aradığı Tekin Arhun kimdir? İşte kendi kaleminden yazdıkları..



‘Hayallerinizdeki yaşam’ sloganıyla hizmet veren; Hamitköy Capiton Apartmanları, Cennet Villaları Hamitköy ve Cennet Villaları Ozanköy projelerine imza atan Capiton Construction, son dönemde dikkat çeken firmalardan biri.

Peki Capiton Construction Direktörü Tekin Arhun kimdir?

İşte Kıbrıs ekonomisinde birçok firma ve markanın sahibi olan Arhun’un kaleminden kendisi ve işletmeleri ile ilgili yazdıkları.

Tekin Arhun Kimdir?

19/02/1968 yılında Lefkoşa’da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Lefkoşa’da tamamladım. Küçük yaşlardan itibaren babamın Lefkoşa Arasta’da bulunan konfeksiyon dükkanlarında, tezgahtar olarak işe başladım. Daha sonra lise eğitimime devam ederken açmış olduğum kendi mağazama ilaveten konfeksiyon atölyemi de kurdum. Yoğun çalışma temposu sebebi ile üniversite tercihimi Açıköğretim İşletme Fakültesi’nden yana kullandım. Evli ve iki kız çocuk babasıyım.

Çalışmayı çok seven bir kişiliğe sahip oluşumla ülkeme hizmet vermek ve ülkemin gurur duyacağı bir iş adamı olmak isteğim doğrultusunda çalıştım. Aşağıda belirttiğim iş yerlerini hizmete açarak birçok insana iş imkanı sağlamış ve ülkem adına başarılı işlere imza attığım kanaatindeyim.

Giyim Sanayi Ltd.
30/09/1993 yılında kurumsallaşma yönüne giderek direktörü olduğum ilk şirketim Giyim Sanayi Ltd’i kurdum. Lise dönemlerinden itibaren içerisinde bulunduğum kofeksiyon sektöründeki işlerimi 1993 yılında kurduğum şirketime atölyemi de katarak , profesyonel olarak Üretim, İthalat ve İhracat işine başladım. Konfeksiyon sektöründeki işlerime devam ederken ayrıca müteahhitlik işleri ile de 1986 yıllından beri uğraşıyordum.

Kıbrıs Kapital Finans Ltd.
06/05/2002 yılında yine direktörü olduğum ikinci şirketim Kıbrıs Kapital Finans Ltd’i kurdum. Finans sektörüne girişimle çek ve senet karşılığı kredi olanağı sağlayarak yine ülkemde maddi sıkıntıya düşen birçok kurum ve kuruluşlara destek olarak ayakta durabilmelerine yardımcı oldum.

Her geçen gün biraz daha büyüyerek, gelişerek ve güçlenerek bu günlere gelen Kıbrıs Kapital Finans Ltd. başarıları ve yardımları nedeniyle kendisiyle gurur duyan bir şirket olmuştur.Yukarıda da bahsettiğim gibi Kıbrıs Kapital Finans Ltd. olarak şahısların ve/veya firmaların yapmış oldukları hizmet karşılığı alınan vadeli çeklerin süratli bir şekilde nakite dönüştürülmesi işlemi yapılmaktadır.

Capiton Construction Ltd.
1986 yılında başladığım müteahhitlik işlerimi de kurumsallaşmak adına 19/09/2003 yılınde yine direktörü olduğum, üçüncü şirketim Capiton Construcion Ltd’i kurdum. Ülkemizin çeşitli yerlerinde yaklaşık 800-1,000 arası şahsa özel villalar, siteler,apartman daireleri ve dükkanlar inşa edip birçok insanı şirket olarak sağladığımız uzun vadeli ödeme planları ile konut ve dükkan sahibi yaptım. Yaklaşık 150 kişilik kayıtlı personele sahip olan Capiton Construction Ltd. yaklaşık 12 Taşeron firmadan da hizmet almaktadır. Capiton Construction Ltd. adı altında bugüne kadar Apartman dairesi ve Dubleks ev olarak yapılan tüm inşaatlar tam zamanında müşterilere teslim edilip koçan devirleri de yapılmıştır. 18/06/2004 yılında alt yapı ve asfalt işleri sektöründe de ülkeme hizmet vermek adına dördüncü şirketim olan ve Capiton Construction Ltd. bünyesinde C & T Construction Ltd’i kurarak hissedar ve direktör oldum. Bu alanda da bir çok başarılı işlere imza attım. Taahhüt ve yap-sat olarak yapmış olduğum bazı işler ise 2005 yılında Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı Bafra Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon kullanım hatlar yapımı ihalesini kazandım ve yaklaşık $ 10,000,000 karşılığı olan işi başarılı bir şekilde ve zamanında tamamladım. Bu işlerin yanında alt-yapı ve asfalt işleri üzerine Maliye Bakanlığı Merkezi İhale Komisyonun’dan Lefkoşa, Bolu Sokak Ecvet Yusuf Cad. Yol ve Kavşak yapımı, Pınarbaşı Yol yapımı ve Gönyeli-Boğaz yol ayrımı, Vadili-Yiğitler yol yapımı, Büyükkonuk-Sazlıkköy yol yapımı ihalelerini yakın geçmişte tamamlamış olduğumuz işlerdir. Üst – Yapı işleri olarak Lefkoşa – Hamitköy de 34 adet Müsatakil Villa ve Girne- Alsancak da 103 adet konut yakın geçmişte tamamladığımız işlerdir. Şuan inşasına devam ettiğimiz işler ise Gönyeli de 45 adet apartman dairesi, Hamitköy de 8 adet daire, Lefkoşa Surlar içi bölgesinde Dükkan – Ofisler ve Son olarak Girne Merkez de 140 adet Lüks apartman dairelerinden oluşan Rezidans projesi yaklaşık 24 ay içerisinde tamamlanacak olan projelerimizdir.

Kıbrıs Kapitalbank Ltd.

Bankacılık Lisansını 11 Temmuz 2012 yılında alarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bankacılık sektörüne resmi olarak giriş yaparak 26/09/2012 tarihli KKTC Bakanlar Kurulu onayı ile Kıbrıs Kapital Bank Ltd adı altında bankacılık hizmetlerinde adını duyurmaya başlamış, Bankamız misyon ve vizyon ilkeleri ışığında kısa zamanda rakiplerinden ayrışarak, sağlam adımlarla ilerleyen ve gelişen bir kurum haline getirmek için büyük bir gayretle çalışmalarına devam etmektedir.

Sağlam temellere dayanan, sürdürülebilir büyümeye uygun bir banka olma yolunda her geçen gün hızla yol almaya devam ediyoruz. Çok kısa zamanda sektörümüzde en hızlı büyüyen, esnafımızı, ticaret erbabımızı, her nevi ülke şirketlerimizi ve yatırımcılarımızı en hızlı finanse eden banka olarak piyasamızda farkımızı hissettirmekten gurur duyuyoruz.

Ekonomimizin yeni “yıldızı” Bankamız- K.KapitalBank Ltd, 2016 yılı itibarı ile sektörün ortalama büyüklüğünün kat ve kat üzerinde, %7,84’lük aylık büyüme hızı ile rakiplerinin oldukça ilerisinde en hızlı büyüyen Banka ünvanını elde etmiş, yılsonu itibarı ile 1 milyar TL’yi aşmış aktif büyüklük ve tüm ülke sınırlarımıza yayılmış 19 şubesi ile ülkemizin en hızlı gelişen, itibarlı ve en güçlü finansal kurumu olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmiştir. Bir bankanın başarılı olmasında sermaye yapısı, sermayedarının gücü, ekip ve insan kalitesi gibi unsurlar hiç şüphesiz en önemli faktörlerdir. K.KapitalBank Ltd olarak en büyük avantajımız, sermayedarımızın gücü ve desteği güler yüzü yanında, genç, dinamik, hırslı, başarı odaklı bir ekibe sahip olmamızdır.

Piyasamızı bügüne kadar yaklaşık 650 milyon TL finanse eden Bankamız , 200 aşmış çalışanımıza istihtam imkanı yaratmış ayrıca 2016 yılında ödediği her türlü vergi, sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımları ile devletimize 10 milyon TL’nin üzerinde katkı koymuştur.

Bankacılık ürün ve hizmet yelpazesinde hızlı ve verimli bir şekilde hizmet vermeye odaklandığımız yapıda, her müşterinin kendini özel hissedeceği bir anlayış ile hizmet süreçlerimizi devamlı güncelleyerek ayni zamanda, sürdürdüğümüz insan kaynaklarımız ve en son teknolojik yatırım politikalarımız ile güçlenmeye devam ediyoruz. Sürekli olarak ülkemiz ekonomisinin finansmanına katkı sağlayan Bankamızın, genç bankacılara önemli istihdam fırsatları sunmasından dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır