2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Boray Developments ile tanıştınız mı?

14 Aralık 2018

Kıbrıs her geçen gün yeni inşaat projeleriyle tanışıyor. Boray Developments başarılı projelere imza atma peşinde. Gelin bugün hep birlikte Boray Developments’ı tanıyalım…



Boray Developments yüksek kalitede lüks apartman ve villa projeleri inşası konusunda uzmanlaşma yolunda ilerliyor.

Yanı sıra, Kuzey Kıbrıs’ta satın alım konusunda ciddi olan ve kişiye özel tasarımlı mülk arzu eden kişilere sipariş üzerine de müteahhitlik hizmeti sunmakta.

Uzun zamandır kurulmuş bir şirket olarak, emlak piyasasındaki büyümeye ve gelişime şahit olmuş dolayısıyla bu sektör içerisinde uzman görüşü önerebilen eşiz bir konumda.

Şirket, muhtemel alıcı için eşsiz bir bilgi paketi ve pratik tavsiyeler sunmakta.

Tapu, planlama, inşaat teminatları, müteahhit bilgisi, şirket geçmişi vb. En yüksek teslim oranı: Boray Developments projelerini en yüksek standartlarda tamamlayıp 15-18 ay içerisinde teslim ettiğinden dolayı kendisiyle iftihar etmekte.

Müşteri memnuniyeti ve güvenine verilen değer: şirket politikası yüzde yüz oranla müşteri onayına dayanmakta, bu amaçla özel müşteri memnuniyetiyle başarılı olduğu düşünüyorlar ve geçmişte yüzlerde apartman ve villa inşa edip satmış bulunmakta.

Uluslar arası satış bölümünde geniş bilgi ve deneyime sahip İngiliz ve Türk çalışanları bulunmakta. Mevcut olan çok değerli müşterilerine düzenli güncellemeleri gerçekleştirirken, Boray müşterilerine de Kuzey Kıbrıs’ta en mükemmel mülkün satın alımına yönelik tüm konularda bilgi ve yardım sağlamakta.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır