2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Baştaş Construction hakkında kısa bilgi…

14 Aralık 2018

Kuzey Kıbrıs’ın köklü firması Baştaş Construction lüks projelerine günden güne bir yenisini ekleyerek Kuzey Kıbrıs’a değer katmaya devam ediyor. Hadi gelin birlikte 1969 yılından bu yana Baştaş Construction’ı birlikte tanıyalım…



Baştaşlar İnşaat müteahhitliği ve emlak yatırım alanında uzmanlaşmış, alanında kendini kanıtlamış KKTC’nin en köklü inşaat ve müteahhitlik şirketlerinin başında gelmekte. 1969’da kurulan Baştaşlar İnşaat, olarak son dönem projeler arasında Girne Amerikan Üniversitesi Derslikleri, Yurtları, Hastanesi, English School of Kyrenia gibi devam etmekte olan projeler yer almakta. Ayrıca Girne şehir merkezinde, kendilerinin de ortak olduğu 5 yıldızlı hotel projesi inşaatına da çok kısa bir zaman içerisinde başlıyor.

Emlak yatırım alanında Baştaşlar İnşaat tarafından tasarlanıp sizlere sunulan Pine Valley Homes Projesi ile yüksek kalitede yaşam isteyen tüm müşterileri kucaklıyor. Pine Valley Homes bünyesinde bulabileceğiniz Lüks Villalar, Town House Evleri ve Apartman dairelerinden oluşan çevreye duyarlı, doğal dokuyu bozmayan, yüksek kaliteli yaşam alanları sizleri beklemekte. 36 aya varan faizsiz ödeme koşulları bu eşsiz projeyi daha da cazip hale getirmekte.

Kuzey Kıbrıs’taki inşaat sektörü günümüzde ülkenin önde gelen sektörlerden bir tanesi. Sektördeki bu büyümenin bir sonucu olarak, yatırımcılar ve inşaat şirketleri, rekabetin çok yoğun olduğunu ve her yıl yüzlerce yeni konutun piyasaya sunulduğunu gözlemlemekte. Sonuç olarak, inşaat endüstrisi geçtiğimiz yıla oranla %40 daha fazla satış gerçekleştirmiş. Bu oran bu yılın daha ilk çeyreğinde %50 artmış durumda. Bu durum yatırımcıların iştahını Kuzey Kıbrıs için daha da arttığını gösteriyor.


Etiketler: En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır