2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Ayda 20 liraya akıllı ev sistemi! – Kıbrıs Emlak Merkezi

14 Mart 2017

KKTC’nin ilk GSM operatörü Telsim, abonelerine çok özel bir ayracılık sunuyor. Hayatı kolaylaştıran Smart Kontrol’ün ücreti de dikkat çekici, ayda 20 TL. İşte akıllı ev ve ofisler için hazırlanan bu ürünün detayları.



KKTC’de bir ilk olan Depo Kontrol Sistemi uygulaması ile ev ve iş yerlerinde bulunan depoların su miktarını ölçüyor ve seviyesi belirli bir miktara düşünce SMS ile uyarıyordu Telsim.

Şimdi ise Smart Kontrol Cihazı ile, ev ve iş yerlerindeki uzaktan kumandalı cihazlar yönetilecek.

Nasıl bir sistem Smart Kontrol, detaylarını paylaşır mısınız?

Dijitalleşmede lider operatör olarak, Akıllı Ev Sistemleri’nde de ilkleri güzel ülkemize taşıyoruz. Smart Kontrol, tüm ev ve işyerlerinde, uzaktan kumanda ile komuta edilen tüm cihazları yönetmenizi sağlayan çözüm.

* Nerelerde kullanılabilir bu sistem? Ev ve iş yerleri için uygun mu?

Tüm uzaktan kumandalı cihazları cep telefonunuzdan yönetmenizi sağlayan bu çözüm sayesinde, iklimlendirmeden televizyona, müzik setinizden uydu kutunuza tüm cihazları ister evinizin içinden ister dışardan internet üzerinden kontrol etmenizi sağlar.

* Hangi cihazlar bu cihaz ile enterge edilebilir?

Uzaktan kumanda ile çalışan tüm cihazlar için uygundur.

* Smart Kontrol, kullanıcısına ne tür avantajlar sağlayacak?

Telsim Smart Kontrol ile hem güvenlik hem tasarruf anlamında kullanıcılar büyük fırsatlar sağlayabilir. Evde açık bıraktıkları uzaktan kumandalı ısıtıcılarını işyerlerinden kapatabilir, eve gelmeden yarım saat önce klimalarını çalıştırarak hem konforlarını artırabilir hem de elektrik tasarrufu sağlayabilirler.

* Bu akıllı teknolojinin ortalama maliyeti ne olacak kullanıcıya?

Tarifelerine ek sadece ayda 20 TL’lik bir ödeme ile bu çözüme kavuşabiliyor kullanıcılarımız. Ayrıca 1 senelik ödeme sonunda, herhangi ek bir bedel ödemeden cihazlarına sahip olarak kullanıma devam edebiliyorlar.

* Smart Kontrol ile tanışmak isteyen kullanıcılar ne yapmalı?

En Yakın Telsim Shop’u ziyaret etmeleri, veya isteyinyeterki.com’u ziyaret ederek taleplerini bize iletmeleri halinde 24 saat içinde cihazı kapılarına getirebiliriz.

“DİJİTAL DöNÜŞÜMDE LİDER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Smart Kontrol hakkındaki detaylar böyle.

Ürün, Servisler ve Kampanyalar Bölüm Başkanı Derya Gökçe Güven, Smart Home Cihazları ile uzaktan yönetebilen teknolojileri Kıbrıs’a kazandırmaktan dolayı gurur duyduklarını ifade ediyor.

“Süpernet ile abonelerimizin sabit internet ihtiyaçlarını karşılarken, şimdi ise Smart Home akıllı ev çözümleri ile abonelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir firma olmak hedefimiz” diyor.

Güven, devrim niteliğindeki bu cihaza, ayda sadece tarifeye ek olarak 20 TL’ye sahip olunabileceğini, odanın herhangi bir yerine yerleşebilecek, kullanışlı ve çok yer kaplamayan bir cihaz olduğunu söylüyor. Müşterilerin tüm ihtiyaçlarını belirleyerek çalıştıklarını söyleyen Güven, teknoloji firması olarak, Smart Kontrol cihazını, Telsim’lilere kazandırıyor olmaktan çok mutlu ve heyecanlı olduklarını da vurguluyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır