2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

1001 Airport Mall’da ikinci etap inşaatı başlıyor..

29 Şubat 2016

KKTC’nin ilk alışveriş merkezi, yeni bir yatırım sürecine giriyor. Sokak konseptiyle öne çıkan ikinci etap için geri sayım başladı. Hatta şimdiden iki büyük anlaşma imzalandı. İşte detaylar..



Alışveriş sevenler için güzel haberler var.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk alışveriş merkezi 1001 Airport Mall’da ikinci etap inşaatı başlıyor.

Açıldığı günden beri birçok kişinin önyargıyla yaklaştığı AVM, her geçen gün ziyaretçi sayısını arttırıyor. İçindeki yerel ve uluslararası markalarla geniş hedef kitlesine ulaşan 1001 Airport Mall, yoğun ilgi ile birlikte ikinci etap sürecini öne aldı.

Kıbrıs Genç TV’de Atıl Ayaz’ın hazırlayıp sunduğu Ekonomi Kıbrıs’a konuk olan 1001 Airport Mall Genel Müdürü Mehmet Akalın, ikinci etap için sürecin başladığını paylaştı.

İkinci etap sokak konsepti olacak. İstinye Parkı gibi diyebiliriz.. Tabi bu kez daha farklı mağazalar ve markalar yer alacak bu bölümde. Örneğin Tepe Home şimdiden anlaşmasını tamamladı. İki bin metrakerenin üzerinde dev bir alanla ikinci etapta yerini alacak.

İkinci etabın bir diğer anlaşması ise Türkiye’nin sinema devi Prestige Sinemaları.. Prestige tam 9 salon açacak 1001 Airport Mall’da. Yaklaşık 7 milyon dolarlık bir yatırımdan bahsediliyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır