2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Zarif Noyan İskele Long Beach Bölgesinin marka değerini ve Noyanlar Şirketler Grubu’nun yeni yol haritasını anlattı.

21 Kasım 2020

İskele Long Beach bölgesi son zamanda yerli ve yabancı yatırımcıların gözde yatırım bölgesi oldu. Bölgenin sosyal olanakları, yapılan yatırımların müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda yapılması bölgenin öne çıkmasına katkı sağladı. Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Satış Direktörü ve Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan bölgeyi ve nasıl bir marka değeri oluşturulduğunu anlattı.



İskele Long Beach bölgesini, bölgeyi inşa eden firmaların başında gelen Noyanlar Group of Companies Satış Direktörü Zarif Noyan ile konuştuk.

Nedir bölgeyi öne çıkana özellikleri, hem yerli hem de yabancı yatırımcıların neden bu bölgeyi tercih ettiklerini sorduk. Yılların verdiği tecrübe ve emek ile cevapladı Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Satış Direktörü ve Yurt Dışı Pazarlama Sorumlusu Zarif Noyan sorularımızı. Değişen süreci, yatırımcıların ihtiyaçlarını anlattı. Artık sadece konut projesi yapmanın yeterli olmadığını, sosyal olanakların da aynı oranda önem taşıdığını ve ihtiyaçları belirlemenin önemini anlattı.

İskele Long Beach gelişen konut projeleri ve sosyal olanaklarıyla oldukça popüler oldu. Siz bölgeyi nasıl tanımlıyorsunuz?

Öncelikle İskele Long Beach’in artık ciddi bir marka değeri var ve bunda bizim katkımız oldukça büyük, bu beni çok sevindiriyor.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen İskele’ye yapılan kaliteli yatırımlar sayesinde Long Beach, her türlü sosyal yaşam tarzına cevap veriyor.

Noyanlar Şirketler Grubu olarak yaptığımız kaliteli yatırımlar başta olmak üzere cafe, restoran, sahil yolu ve sosyal yaşam alanları, Long Beach bölgesine modern bir yaşam tarzı kattı.

2008 yılından bu yana Long Beach bölgesine birçok yatırım yaptık, 2021 yılı için hazırlıklar ve yeni yatırım çalışmaları sürüyor. Şirketimizin 2025 yılına kadar yapacağı projeler için de araziler hali hazırda alınmış durumda ve yol haritamız belli aslında.

İskele’nin Long Beach bölgesi, adeta adanın gözbebeği haline geldi. Long Beach, sosyal yaşam alanları, denizi, kumu ve eşsiz manzarasıyla oldukça cazip bir bölge olarak hem yatırımcıları, hem de bu bölgede huzurlu bir yaşam sürmek isteyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.
İkinci bir hayatı yaşamak isteyenler de bu bölgede yatırım yapıyor, yeni bir hayata başlamak isteyenler de, tatil evi isteyenler de. Hepsinin ihtiyaçları farklı gibi görünse de analizini yaparak bu ihtiyaçlara cevap vermek çok önemli. Biz yıllardır bunu başardık.

İster denize girin, ister spor yapın, isterseniz çimlere uzanın

Altın bir kumsalı ve masmavi bir deniziyle 1.5 km uzunluğundaki Long Beach sahilindeki berrak bir suda yüzme keyfi başta olmak üzere yürüyüş- koşu parkuru, bisiklet parkuru, açık spor alanları, çocuk oyun alanları, engelsiz oyun alanı ve yiyecek-içecek stantları bölgede yaşayanların hoşça vakit geçirebilmesini sağlıyor.

Long Beach bölgesinde yaratılan sahil yolu, gün boyu dinlenmek, kitap okumak ya da spor yaparak vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezi haline geliyor. İsteyen kitabını alıp çimlere uzanıyor, isteyen deniz manzarası eşliğinde yürüyüş ya da bisiklet keyfi yapıyor.

Kurulan oyun ve spor alanında ise çocuklar keyifli vakit geçirebiliyor.

Ayrıca, Long Beach’in denizinin dönem dönem dalgalı oluşuyla rüzgar sörfü de yapılabiliyor.

Biz bu özellikleri ön plana çıkardık ve anlattık. Çok da güzel dönüşler aldık, almaya da devam ediyoruz. Tabi bölgeyi anlatmaya da devam edeceğiz.

Ayrıca sosyal yaşam bu kadar ile sınırlı değil, daha da gelişiyor. Yeni organizasyonlar kuruluyor yeni aktiviteler ekleniyor. Her ihtiyaca cevap veren bir bölge oluşturuyoruz.

Bölgede bulunan Cortado Espresso Bar ve Mardo’nun Long Beach’e canlılık kattı, bunların yanında restoranlar, tarihi mekanlar, yürüyüş yolları, bisiklet aktiviteleri, kuaför ve güzellik salonları, eczane ve marketler de her türlü ihtiyaca cevap veriyor.

Son dönemde bisiklet yarışları ve festivallerle bölge ön planda. Bu aktiviteler için neler söyleyeceksiniz?

İskele Long Beach bölgesinde altın bir kumsalımız ve masmavi bir denizimiz var. İsteğe bağlı olarak safari veya yat turları da organize etmek mümkün.

Herkesin kendi ilgi alanına uygun etkinliğin yapılabildiği bir bölge olduk. Funfair, bisiklet yarışları, konser gibi etkinlikler yapılıyor; sahilde özellikle çocuklara özel eğlenceler düzenleniyor.

Peki yatırımcıların bakışları nasıl bölgeye? Burada yaşamaktan mutlular mı?

İskele Long Beach bölgesinde farklı ülkelerden insanlar konaklıyor ve ev sahibi oluyor. Örneğin; Kazakistan, Belarus, Rusya, Ukrayna, İskandinav ülkeleri ve Türkiye’den çok sayıda insanı bu bölgede görebilirsiniz. Ayrıca kendi vatandaşımızın da seçtiği bölgelerden biri oldu artık.

İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türklerin bölgeye olan ilgisi hızla artıyor. Özellikle yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi Long Beach bölgesi oldu.

Adada karantina uygulamasının kalkmasıyla birlikte çok sayıda yeni yatırımcının bu bölgeye geleceğine emin gözüyle bakıyoruz.

Şuan mevcut misafirlerimizle konuşuyoruz, onardan bölgeyi ve bizi anlatmalarını istiyoruz, herkes çok mutlu dolayısıyla biz de çok mutluyuz. Bu gurur bizi daha da motive ediyor.

İskele Long Beach bölgesinin gelişmesinde katkınız büyük. Yeni yatırımlar gelecek mi?

Noyanlar Şirketler Grubu bölgenin gelişmesine büyük katkı koydu.

2008 yılından itibaren birçok yatırım yaptık bölgeye. Bölgenin gelişip güzelleşmesi ve en önemlisi de duyurulması için var gücümüzle çalıştık.

2021 yılı için hazırlıklarımız ve yeni yatırımlarımız hazır diyebilirim. 2025 yılına kadar da yapacağımız projelerin arazileri alınmış durumda.

Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. İskele Long Beach bölgesi bir marka oldu ve buna yakışır şekilde devam edeceğiz.

Yakın zamanda yeni kampanyalarınız olacak mı?

Tabi ki olacak, en kısa zamanda bunu da duyuracağız. Çok güzel kampanyalarımız olacak, herkesin faydalanabileceği.

Biz çok heyecanlıyız.


Etiketler: , , , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır