2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Yapım İnşaat ve Alfemo ‘evlendiriyor!’

6 Ekim 2015

Bu kampanyayla ev sahibi olanlar, mobilyasını da indirimli alıyor. Hem fiyattan kazanıyor, hem de kredi öder gibi uzun vadeye yayıyor. İşte Yapım İnşaat ve Şafak Home – Alfemo arasındaki işbirliğinin detayları..



Döviz kriziyle başlayan hayat pahalılığı, birçok planı erteliyor. Yeni konut alımı ve alınan evin döşenmesi de bu ertelenenler arasında.
Kıbrıs inşaat dünyasında kullanışlı projeleri ve uygun fiyatlarıyla öne çıkan Yapım İnşaat, yatırımı ve alışverişi daha cazip hale getirmek için Şafak Home-Alfemo ile dikkat çeken bir anlaşma yaptı.
Bu anlaşma ile Yapım İnşaat projelerinden konut alanlar, Şafak Home-Alfemo mağazalarından direkt yüzde 25 indirim kazanıyor. Yani yatırımcı evini yüzde 25 indirimle döşüyor.
Bir avantaj daha sunuyor bu kampanya. Eğer alınan mobilyanın tutarı 10 bin liranın üzerindeyse, Yapım İnşaat bu rakamı da konut kredisinin içine ekliyor. Yani yatırımcı evini de, eşyasını da yıllara yayarak, taksit taksit ödüyor.
Kıbrıs emlak ve inşaat dünyasında dikkat çeken anlaşma için iki kurum arasında protokol imzalandı. Şafak Home-Alfemo adına firma direktörlerinden Şerife Türkel, Yapım İnşaat adına ise Ceren Köse imza attı.
Daha şimdiden büyük ilgi gören kampanya ile, bugünden itibaren Yapım İnşaat’tan ev alanları, Alfemo’nun birbirinden şık koleksiyonları ve yüzde 25’lik indirim çeki bekliyor..
KIBRIS EMLAK MERKEZİ


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır