2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Yapım İnşaat The Hills arsalarında 10 bin sterlin peşinat ile arsa sahibi olabilirsiniz.

21 Haziran 2020

30 yıldır inşaat, müteahhitlik ve arsa parselasyonu konusunda uzman olan Yapım İnşaat’ın Gönyeli’de satışını yürüttüğü The Hills arsalarında fırsat. İşte detaylar..



Salgın sonrası KKTC’de villa ve arsa taleplerinde artış var. Bir kesim hemen teslim villa ararken, hayalindeki evi yaptırmak isteyenler de arsa arayışında.

Satışa açılan arsalar hızla tükeniyor. Tabi arsanın konumu burada oldukça önemli bir rol oynuyor. Arsa satın alma ile iş bitmiyor aslında yeni başlıyor. Projelendirme ve inşaat aşaması. Burada yine tecrübeli şirketler tercih ediliyor ve referanslara bakılıyor. Eskiden gelişigüzel çizilmiş ancak uygulanmamış resimler, biz bunu yaptık demek için yeterliyken artık yeterli kalmıyor. Onun yerine gerçek resimler ve gerçek tecrübe arıyor herkes.

Her alanda tecrübenin öne çıktığı bir döneme girdik. Bütçeler kısıtlı seçenek çok. Ayırt etmek herkes için kolay değil. Bu durumda tecrübenin yanı sıra referanslar da devreye giriyor. Daha önce yapılan işler ve müşteri yorumları.

Yapım İnşaat Girne, Lefkoşa ve Güzelyurt bölgesinde yatırımlarına devam eden, 30 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren ve binlerce aileyi konut sahibi yapan bir firma. Birçok projeye başarıyla imza attı.

Kendi markası adı altında inşa ettiği apartman ve villa projelerinin yanı sıra birçok markalı konut projesinin de müteahhitliğini üstleniyor. Bunun yanı sıra arsa parselasyonu ve satışlarını da yürütüyor.

The Hills arsaları da bunlardan biri. 49 adet arsadan oluşuyor.

Metrekareleri 700 ve 1500 metrekare arası değişiyor arsaların. İhtiyaca göre farklı seçenekler mevcut.

Toplam 49 adet olan arsalardan geriye sadece birkaç arsa kaldı.

Başarılı bir satış grafiği ve kaliteli bir müşteri kitlesi var arsaların.

The Hills arsaları konum olarak oldukça avantajlı, Lefkoşa’nın en hızlı gelişen bölgesinde. Yeni çevre yolunun yanında, böylelikle hem Girne hem de Lefkoşa’ya oldukça yakın olmasıyla şehir merkezinden sıkılanlar için güzel bir alternatif sunuyor. Merkeze yakın doğa ile iç içe bir bölgede. Ayrıca önemli bir avantajı daha var arsaların, baraja en yakın bölgede. Baraj bölgesinin sunduğu alternatif sosyal olanaklar da elinizin altında..

Arsaların Türk malı olduğunu belirtmekde de fayda var.

Peki Gönyeli’de bunulan The Hills arsalarının fiyatları ne kadar ve nasıl ödeniyor?

Yapım İnşaat The Hills arsalarının satış fiyatları 59.900 sterlinden başlıyor. Konumuna ve büyüklüğüne göre değişiyor fiyatlar.

Arsalar genel bir kural vardır, peşin satın alınır. Ancak Yapım İnşaat The Hills arsalarının ödeme planında kişiye özel kolaylıklar sunuyor. 10 bin sterlin peşinat ile arsa sahibi olmak mümkün.

Arsayı aldıktan sonra yeni bir telaşa girmenize de gerek yok, projeyi kime çizdireceğiz ve inşaatı kim yapacak?

Proje ve inşaat konusunda desteğini sürdürüyor Yapım İnşaat arsa sahiplerine. Yıllarca inşa ettiği yüzlerce konuttan kazandığı tecrübeyi paylaşıyor sizinle.

Arsa dahil villanın maliyeti ne olur? Herkesin sıkça sorduğu bir soru bu.

Yapım İnşaat ortalama bir bütçe de sunuyor müşterilerine. Arsa dahil hayalinizdeki evi yaptırmanın bedeli 140 bin sterlin. Tabi bu fiyat da konut büyüklüğü ve kullanılacak malzemelere göre değişebiliyor. Ortalama 140-150 metrekare kapalı alana sahip bir villanın maliyeti bu rakam.

Arsalar hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın..


Etiketler: , , , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır