2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Vedat Mısırlısoy kimdir?

19 Eylül 2015

Kıbrıs emlak sektörüne yön veren isimlerden Vedat Mısırlısoy kimdir? IQ Property & Development Ltd Direktörü Vedat Mısırlısoy Kıbrıs emlak dünyasına hangi alanlarda hizmet sunuyor? İşte Kıbrıs Emlak Merkezi’nin kim kimdir köşesinde, Vedat Mısırlısoy kimdir sayfası..



Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı Kıbrıs Emlak Merkezi’nde, Kıbrıs emlak sektörüne yön veren isimleri paylaşmaya devam ediyoruz. Bu kez konuğumuz IQ Property & Development Ltd Direktörü Vedat Mısırlısoy.

VEDAT MISIRLISOY KİMDİR?

IQ Property & Development Ltd Direktörü Vedat Mısırlısoy 17 Mart 1966 yılında Kıbrıs’ta doğdu. İşadamı ve akademisyen olan Mısırlısoy, çalışma hayatı boyunca eğitim, satış-pazarlama, emlak, inşaat ve turizm olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösterdi.
1989 yılında kamu görevlisi olarak Ekonomi ve Maliye Bakanlığı’nda çalışmaya başlayan Mısırlısoy, 1992 yılında Tapu ve Kadastro Dairesi’ne kadastro memuru olarak atandı.
Eğitim hayatından kopmayan Mısırlısoy, 1995-1996 akademik yılında bir yıl süreyle pedagojik formasyon eğitimiyle derecesini yükseltti.
1996-1997 akademik yılında yüksek lisans (master of business administration) çalışmaları sırasında Marmara Ünüversitesi’nden Doçent Dr. Ali Haydar Aksoy ile çalışma fırsatı bulan Mısırlısoy, Kıbrıs’ta tapu kadastronun geçmişi, bugünü ve geleceği konusunda önemli akademik çalışmalar yaptı.
2002 yılında kamu görevinden ayrılarak kurduğu IQ Property & Development Ltd. şirketi çok kısa sürede büyüyerek 2002-2004 yıllarında en çok satan emlak ve inşaat şirketi oldu.
2007 yılında Kuzey Kıbrıs’ın ilk güzel sanatlar okulu olan Duet Academy’i kurdu. Duet Academy, KKTC’de bale ve müzik eğitiminin kurumsallaşmasının ve yaygınlaşmasının başlangıcı olmuştur. 2004 yılında IQ Property & Development Ltd. şirketi bünyesinde açtığı mağazalarda, birçok ünlü ve büyük markanın (mobilya, beyaz-eşya ve giyim) ürünlerini halkımızın hizmetine sundu.
Vedat Mısırlısoy, 2012 yılının ocak ayında yapılan Demokrat Parti Kurultayı’nda Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Mısırlısoy halen Duet Academy ve IQ Property & Development Ltd. şirketinin direktörlüğünü yürütüyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır