2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Vedat Mısırlısoy: Kıbrıs’ta emlak fiyatları patlayacak!

7 Aralık 2015

Ekonomi Kıbrıs’ta gündem emlak sektörüydü. Atıl Ayaz’ın hazırlayıp sunduğu Ekonomi Kıbrıs’a IQ Property Direktörü Vedat Mısırlısoy konuk oldu. Mısırlısoy yatırımcı için kazançlı tüyolar paylaştı.



Çözüm müzakerelerindeki gelişmeleri en yakından izleyen sektörlerden biri de emlak dünyası. Mülkiyet krizi tansiyonu yükseltti ama olası bir çözümün beklentisi yatırımcıların iştahını kabartıyor..

Kıbrıs emlak sektörünün köklü markalarından IQ Property Direktörü Vedat Mısırlısoy Atıl Ayaz’ın hazırlayıp sunduğu Ekonomi Kıbrıs’a konuk oldu.

Mısırlısoy yatırımcı için Kıbrıs’ın kazançlı haritasını paylaştı, ilk sıraya da Girne’yi koydu. Özellikle yeni açılacak üniversitelerle birlikte Girne’de büyük bir ihtiyacın ortaya çıkacağını hatırlattı.

Vedat Mısırlısoy’a göre çözümün ertesi gününde konut fiyatları patlama derecesinde değer kazanacak. Minimum değer artışı yüzde yüz olacak. O yüzden de parasını bankada, faizde tutanlara seslendi; “kazanmak istiyorsanız, doğru adres Kıbrıs emlak sektörü” dedi..

Son günlerde Kıbrıs emlak dünyasında hızla ilerleyen franchise modasını da yorumladı Vedat Bey; “Bilgiye ve tecrübeye ihtiyacı olanlar franchise alır, kendilerini geliştirmeleri için almaları da çok doğru. Biz ise bilgi veren, tecrübe dağıtan bir noktadayız” dedi..

Dikkat çeken başlıkların gündeme geldiği röportajın detayları, Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin 15 Aralık sayısında yer alacak..


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır