2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Türkiye’nin mobilya markası Buka ilk yurt dışı mağazasını KKTC’de açtı!

29 Haziran 2018

KKTC yeni bir mobilya markasıyla tanışıyor. ADF Mobilya Buka’yı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne taşıdı. İşte detaylar.



Kıbrıs ekonomisi yeni marka, yeni bir yatırımla tanıştı.

Türkiye’nin ünlü mobilya markası Buka, ilk yurt dışı hamlesini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptı.

Kuzey Kıbrıslı halkı akıllı değişim konseptiyle buluştu

Modüler çözümleri, farklı tasarımları ve değiştirilebilir kılıf sistemiyle akıllı değişim konseptini Türkiye geneline yaymaya devam Buka, Kuzey Kıbrıs’ta faaliyete geçirdiği mağazasıyla toplam mağazasını 13’e yükseltti.

Buka, İstanbul Avcılar, Masko ve Modoko, Ankara Turan Güneş ve Çayyolu, İzmir, Adana, Mersin, Bodrum, İzmit, Alanya ve Konya’daki mağazalarının ardından Türkiye sınırları dışındaki ilk mağazasını açmış oldu.

Akıllı değişim konseptini hızla yaymaya devam edeceklerini ifade eden Buka Yönetim Kurulu Başkanı Suat Erdoğan; “Buka’nın özgün konseptini sınırlarımız dışına taşımanın mutluğu içindeyiz. Marka olarak en önemli özelliğimiz tüketicilere özgün, modüler, inovatif, kişiselleştirilebilir ürünler sunmamız. Kişiselleştirilmiş ürünlerle tüketicileri özgür bırakıyor ve istedikleri modelleri kendileri oluştururken yaşam alanlarını diledikleri zamanda değiştirme imkanı yaratıyoruz. Kuzey Kıbrıs ile birlikte mağaza sayımız 13’e ulaştı. Hedefimiz yılı bitirmeden 25 mağazaya ulaşabilmek. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz.”

Mobilyada akıllı değişim dönemi

Buka; erişilebilir kalite, iyi tasarım ve kişiye özel olarak uyarlanabilen akıllı çözüm seçenekleriyle öne çıkıyor. Kolayca değişebilen kılıflar ile sektörde farklılaşan mobilya markası Buka, oturma odaları, salonlar, yemek odaları ve yatak odaları için dekorasyon çözümleri sunuyor. Oda konseptinde hazırlanan mağaza içi tasarımı, ürünleri birebir deneyimleme ve dekorasyon trendlerine tanıklık etme fırsatı veriyor. Ürün gamında ise; kanepe, yataklı kanepe, koltuk takımları, tekli koltuklar, sehpa, puflar, yemek odaları, yatak odaları, dekoratif yastıklar, halı, kilim ve ev aksesuarları bulunuyor.

Buka K.K.T.C Yetkili Satıcı: ADF Mobilya

Mağaza Adresi: Lefkoşa Girne yolu, Boğaz mevkii, Dikmen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 0392 234 61 90-0533 839 28 55


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır