2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Tanyel Construction Satış ve Pazarlama Müdürü Şoray Bayraktaroğlu’ndan yatırımcılara mesaj..

20 Aralık 2019

Kıbrıs inşaat sektörünün, yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren firması Tanyel Construction & Estate Ltd Satış ve Pazarlama Müdürü Şoray Bayraktaroğlu 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 beklentilerini anlattı. İşte detaylar..



1995 yılından itibaren Kıbrıs inşaat sektöründe yer alan Tanyel Construction, son projesi olan Yasemin Sitesi inşaatına hızla devam ediyor. İnşaatı neredeyse tamamlamak üzere olan firma yakın zamanda evleri sahiplerine teslim edecek. İnsanlara sakin ve huzurlu bir yaşam sunan Tanyel Construction’un Satış ve Pazarlama Müdürü Şoray Bayraktaroğlu 2019 ve 2020 yılları için düşüncelerini Kıbrıs Emlak Merkezi okurları ile paylaştı ve yatırımcılara tavsiyede bulundu.

Firmanız neler yapıyor?

Firmamız şu anda Mağusa’da Yasemin Sitemizin inşaatlarını yapmaya devam ediyor. Alt yapıları bitmiş, bazı evlerin ince işçiliği (ahşap, fayans aşaması), bazı evlerimiz ise tuğla -karkas aşamasında olup inşaatlarımıza tüm hızla devam etmekteyiz.

İlk ev teslimlerimizi 6 ay sonra yapmaya başlıyoruz. Yasemin Sitemizin müşterileri evlerine kavuşma heyecanı yaşamakta, bizler ise müşterilerimize ilk anahtarlarını teslim etmenin mutluluğunu yaşayacağız.

Bu arada Karpaz Yeni Erenköy’de kiralık evlerimizi kiralamaya devam ediyoruz. Yalnız yazda değil, kışta da şömineli villalarımızda doğanın güzelliklerini keşfedecekleri güzel bir yer Karpaz bölgesi. Bu yıl ilk kez 31 Mayıs’a kadar 1 gecelik kiralama işlemlerimiz de başlamıştır.

2019 yılı nasıl geçti?

2019 yılının ilk 6 ayı ekonomik krizden dolayı durağan geçse de ikinci 6 ayında Yasemin Sitesi projemizin yavaş yavaş ortaya çıkması ile talepler artmaya başlamıştır. Bu da firmamız adına sevindirici bir yıla dönüştürmesine vesile olmuştur.

2020 beklentileriniz ne yönde?

2020 yılında büyük bir ekonomik kriz olmadığı sürece 2019 yılının devamı olarak müşterilerimizin siteye yerleşmesi ile taleplerin daha da artacağını umuyoruz. Müşteri memnuniyeti arttıkça satışlar da doğru orantılı olarak artacaktır düşüncesindeyiz.

Sektörünüzün daha da iyileşmesi amacıyla yeni yıl için önerileriniz neler?

Kaliteli işçilik ve malzeme kullanımı, zamanında yapılacak konut teslimleri ile dürüst bir firma olunduğu takdirde aranan bir firma olacakları kanısındayım.

Yatırımcılara mesajınız nedir?

Yatırım yapacak olan firmalara tavsiyemiz güncel olarak ekonomiyi ve çevremizdeki gelişmeleri iyi takip etmeleri ve ekonomideki en ufak dalgalanmaların sektörde yıkıcı bir etki yapabileceğini düşünerek işlerini kaliteli doğru ve dürüst ilkeler üzerine kurmaları olacaktır.

Yatırım yapma niyetinde olan değerli halkımıza ise mesajımız iyi referansları olan güvenilir firmaları tercih etmeleri olacaktır.

Kıbrıs Emlak Merkezi için düşünceleriniz neler?

Kıbrıs Emlak Merkezi personeli güler yüzlü ve girişimci ruhu ile elini müşterilerin üzerinden çekmiyor. Bu da bizleri memnun ediyor. Desteklerinden dolayı kendilerine buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır