2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Sucuoğlu, Trenyolu Polikliniği’nde incelemelerde bulundu

11 Ağustos 2016

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Trenyolu Polikliniği’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İşte detaylar…



Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Trenyolu Polikliniği’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Sucuoğlu, polikliniğin bitişiğinde bulunan diğer binaların büyük bir bölümünün de hizmete girmesi için çalışma başlattıklarını belirtti.
Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Trenyolu Polikliniği’nde her geçen gün hasta sayısının arttığını belirten Sucuoğlu, bir aylık süre zarfında iş adamı Mehmet Çangar’ın katkılarıyla yeni binaların tamirat ve tadilat işlerinin tamamlanmasıyla polikliniğin küçük bir hastaneye dönüştürüleceğini ifade etti.
Sucuoğlu, Dahiliye, Kadın Doğum, Diş ve Çocuk branşlarında hizmet verilen Trenyolu Polikliniği’ne ilave edilecek bölümlerle Kulak-Burun-Boğaz, Göz, Ortopedi, Laboratuar ve Radyoloji bölümlerinin de hizmet vermeye başlayacağını söyledi.
Trenyolu Polikliniği’nin Eylül ayından itibaren akşam 11.00’e kadar açık olacağını belirten Sucuoğlu, bir veya iki doktorun poliklinik hizmeti vereceğini ifade etti.
Poliklinikte 112 acil ambulans servisinin de olacağını vurgulayan Sucuoğlu, acil durumlarda doktorlarının uygun göreceği hastaların buradan alınarak, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edileceğini söyledi.
Sucuoğlu, rahmetlik Berna Raşit adına eşi Halit Raşit’in bir adet diş ünitesini Trenyolu Polikliniği’ne bağışladığını da söyleyerek, bu duyarlı davranışından ötürü teşekkür etti.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır