2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Snapchat, emlak sektöründe işlenmemiş elmas değerinde

20 Temmuz 2016

Gayrimenkul sektöründe kullanılan sosyal medya platformları içerisine bir yenisi daha katıldı. Özellikle son zamanlarda gayrimenkul çalışanları arasında sıklıkla kullanılmaya başlayan Snapchat platformunun popülerliği gittikçe artıyor. Peki, Snapchat emlak sektöründe neden büyüyen bir ilgi ile karşılanıyor? Bu soruya vereceğimiz cevapları makalemizin devamında inceleyebilirsiniz.



Kolayca Paylaşım Yapılabilen Platform.Yaklaşık sekiz aydır insanların kullanımına açık olan Snapchat platformu, kısa sürede binlerce insanın kullandığı ve çoğu kişinin de uzmanlaştığı bir alan haline geldi. Bu uzmanların arasında gayrimenkul sektöründen çalışanlar da bulunuyor. Çünkü Snapchat, emlakçıların dünyanın farklı yerlerindeki insanlarla iletişime geçmesi için bir fırsat yaratıyor.

Emlakçılar, hizmet verdiği muhitte düzenlediği bir Open House etkinliğini veya gayrimenkul sektöründeki hizmetlerini ekstra bir yeteneğe sahip olmadan kolayca başkalarına duyurabiliyor.
Tamamen Gerçekliği Yansıtan Bir Platform
Günlük 100 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Snapchat, kullanıcılar arasındaki gerçekliği ve samimiyeti destekleyip pekiştirmesi nedeniyle büyük rağbet görüyor. Bunu diğer sosyal medya platformları ile karşılaştırdığınızda çok net anlayabiliyorsunuz.
Örneğin Instagram’da istediği herhangi bir fotoğrafı veya görüntüyü profillerine yükleyebilen kullanıcılar, zaman zaman kendileri olmayan fotoğrafları da kendileriymiş gibi paylaşabiliyor. Ancak Snapchat’te böyle bir durum söz konusu değil. Çünkü Snapchat’te kullanıcılar yalnızca telefonlarının kamerasıyla o anda çekmiş olduğu görüntüleri paylaşabiliyor. Bu da tamamen gerçek insanların bulunduğu ve dolayısıyla samimiyetin de daha fazla olduğu bir platform olduğu anlamına geliyor.
Sizin espri anlayışınız, gerçek kişiliğiniz, yaşam koşullarınız, yaptığınız iş ve son olarak Snapchat’teki arkadaşlarınız, tamamen sizin gerçek hayatınızı yansıtıyor. Bu durumun emlak sektöründeki kullanıcılara yansıması da olumlu oluyor. Çünkü ciddi bir iş yapan emlakçılar, gerçek olmayan durumların paylaşılamayacağı Snapchat platformunda, karşılarındaki kişide güven oluşturma gibi bir durumla uğraşmak zorunda kalmıyorlar.
Dünyanın Dört Bir Yanından Meslektaşlarınızla Tanışma İmkânı Veren Platform
Snapchat, diğer sosyal mecralarda olduğu gibi metin tabanlı bir uygulama değil. Snapchat’te sadece fotoğraf, video ve ses dosyası paylaşılabiliyor. Bir gayrimenkul profesyoneli olarak Snapchat’te diğer profesyoneller ile video snap’leri aracılığıyla gerçek konuşmalar gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu durum, Snapchat’in, gerçekten Facebook, Twitter veyae-posta ile iletişime geçmenizden daha yakın bir iletişim aracı olmasını sağlıyor.
Emlakçılar için yüz yüze görüşme çok önemlidir. Snapchat emlak çalışanlarına dijital mecra üzerinden yüz yüze görüşme imkânı sunuyor. Yeni insanlarla kısa sürede iyi ilişkiler kurmanızı sağlayan bu ortam, dünyanın dört bir yanında yeni meslektaşlarınızla tanışmanıza vesile oluyor.
Yeni İş İmkânı Yaratan Platform
Snapchat gibi samimi bir ortam üzerinden edindiğiniz kişiler ile sonradan daha sağlıklı bir ilişki sürdürebiliyorsunuz. Bu nedenle bu kişilerle iş yapma olasılığınız da artıyor. Sizin arkadaş listenize girmiş olan kişiler, biliyorlar ki siz gayrimenkul sektöründe hizmet veriyorsunuz ve sizinle iş yapabilirler. Bunu bilerek sizin arkadaş listenize giren kişiler, güven problemini aşmış olarak sizinle irtibata geçiyorlar.
Hiçbir ödeme yapmadan ve en hızlı şekilde yeni insanlarla iletişime geçebildiğiniz Snapchat platformuna girmek için vakit kaybetmeyin. Emlak sektöründe faydanıza dokunacak her türlü uygulamaya atılmaktan çekinmeyin.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır