2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Şık bir banyo için 7 altın fikir!

3 Mayıs 2017

Güzel dekore edilmiş ve rahatlatıcı bir banyo için bu 7 seçenek size fikir verebilir.



Ev dekorasyonunda en zor yenilenen bölümlerden biri banyo dekorasyonudur. Çoğumuz banyomuzu yeniden dekore etmek, evimizin en özel bölümü olan banyomuzu baştan yaratmak isteriz. Şık banyolar yaratmak, yalnızca profesyonel dekorasyon şirketlerinin tekelinde değil!

Birkaç banyo dekorasyonu fikriyle siz de muhteşem şıklıkta bir banyoya sahip olabilirsiniz.

İşte banyonuzu yenilemenize yardımcı olacak 7 banyo dekorasyonu fikri …

YATIŞTIRICI RENKLER TERCİH EDİN

İlk adım, banyonuz için yeni bir renk seçimi yapmak olmalı. Size önerebileceğimiz banyo renkleri; beyaz, gri tonları ve mavi gibi yatıştırıcı özelliği olan renkler. Banyonuzda huzur bulmak istiyorsanız bu renklerden uzak durmalısınız: Turuncu, kırmızı ve sarı tonları… Yani önemli olan, rengin banyo duvarınızda nasıl görüneceği değil size ne hissettireceğidir.

IŞIKLANDIRMA öNEMLİ

Kullanışlı bir banyo için ışıklandırma oldukça önemli bir detaydır. özellikle bakımına önem veren kadınlar için banyoda saç ve makyajınızda size yardımcı olması açısından banyonun ışıklandırması iyi yapılmalı. Yine de bunu fazla abartmayın! Işıklandırmanızı ayarlanabilir düğmelerle değiştirin. Banyo keyfi yaparken ışığı azaltın, saç ve makyajınızı yaparken ışık ayarını yükseltin. Buna alternatif olarak tek bir aydınlatma yerine banyonuzda loş bir hava yakalayabilmek adına küçük lamba veya abajurlar kullanabilirsiniz. Böylelikle banyo yaparken loş bir ışıkta kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz.

DAĞINIKLIKTAN KURTULUN

3′üncü adım olarak en sevdiğiniz banyo ürünlerini şık bir sepet ya da kutuda toplayabilirsiniz. Bunların arasında banyo tuzları, cilt maskeleri, vücut kremleri ve duş jelleri gibi kişisel bakım ürünleri olabilir. Bu ürünleri şık bir sepetin içinde bulunması, banyonuzun lavabo etraflarında dağınık halde durmasından daha iyidir ve banyonuzu daha şık gösterecektir.

AHŞAP TONLARI

Eğer koyu tonları seviyorsanız, banyo dolaplarınızın ve lavabo aksesuarlarınızın renk tercihlerini ahşap tonlarından yana kullanın. Banyo dekorasyonunda şık bir hava yakalamak için birkaç zıt renk de tercih etmenizde yarar var.

GEREKSİZ EŞYALARI KALDIRIN

Banyonuzda kullanmadığınız ve gereksiz gördüğünüz her şeyi kaldırın! Bu gereksiz kalabalık yerine yüz, el ve saç havlularına banyonuzda yer açın. Havluları küçük hasır sepetler içine koyarak ya da banyo dolaplarınızın üzerine yerleştirerek banyonuzda şıklığı yakalayabilirsiniz.

KÜÇÜK DETAYLAR öNEMLİDİR

Gelelim banyo dekorasyonunun diğer aksesuarlarına… Sizi daha iyi hissettirmek adına sevdiniz bir çiçeği, şık bir vazo içerisine koyun ve onu banyonuzun en göze çarpan bölümlerinden birine yerleştirin. Eğer çiçek istemiyorsanız, güzel kokulu dekoratif sabunlar ya da cam vazo içine yerleştirilmiş taşları da kullanabilirsiniz

BANYO TEMİZLİĞİNE öZEN GöSTERİN

Banyonuzun şık kalması için önemli bir detay da banyo temizliğinin sıklıkla yapılmasıdır. Kendinizi daha iyi hissetmek adına güzelleştirdiğiniz banyonuzu düzenli ve temiz tutmadığınız sürece banyonuz ne kadar şık aksesuarlarla dekore edilmiş olursa olsun, kötü hissetmenize neden olacaktır.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır