2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Şifa Construction Direktörü Rüstem Ced 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılı için yeni projelerini açıkladı..

21 Aralık 2019

Kıbrıs emlak ve inşaat sektörünün 2020 yılı beklentilerini değerlendirdiğimiz bu köşede sıradaki konuğumuz Şifa Construction Direktörü Rüstem Ced. 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılında yeni projelerinin müjdesini verdi Rüstem Bey. İşte detaylar..



Kuzey Kıbrıs inşaat sektörünün güçlü sektör oyuncularından Şifa Construction, 2020 yılında Lefkoşa’da yeni bir projeye başlıyor. Projenin mimari yapısı ile yeni tanışıyor Lefkoşa. Alt kat bahçe, üst kat ise teras kullanım hakkına sahip. Daha çok Girne Alsancak bölgesinde karşılaştığımız mimari yapı, son zamanda Lefkoşa’dan da yoğun talep alıyor ve inceleniyordu. Uzun zamandır Lefkoşa inşaat sektörünün bu gelişime ihtiyacı vardı ve Şifa Construction bu ihtiyaca cevap verdi.

İşte Şifa Construction Rüstem Ced’in röportajı:

2020 yılının ilk günlerinde yeni bir apartman projesine başladınız, hayırlı olsun. Nedir bu apartmanın özellikleri?

Teşekkür ederiz. Projemiz konumu ve özel mimarisi ile öne çıkıyor. En göze çarpan özelliği ise apartmanda müstakil yaşama izin veren, zemin katların şahsi kullanımında olan barbekülü geniş bahçelerinin olması, birinci katta ki müşterilerimizin ise yine şahsi kullanımlarına ait barbekülü teraslarının olmasıdır.

Aynı zamanda marketlere, anayola ve şehir merkezine çok yakın lokasyonda olması büyük avantaj.

Yeni projede kaç daire var, metrekareleri nedir?

Toplamda 22 adet daire olan projemizde 2 adet 3+1 ve 20 adet 2+1 daire bulunmaktadır.

2+1 daireler 80 metrekare ve 3+1 dairelerimizde 140 metrekaredir.

Satış fiyatlarınız nedir?

Mimarisi ile öne çıkan bu projemizde 2+1, 80 metrekare dairelerimiz 50.000 STG ve 3+1, 140 metrekare dairelerimiz 72.000 STG’dir.

Aralık 2020 tarihinde projeyi teslim etmeyi planlıyoruz.

2019 yılı nasıl geçti ?

2019 yükselen konut kredisi faiz oranları ve yükselen dövizle birlikte konut satışlarında ciddi düşüşler yaşanırken inşaat sektöründeki daralma hem konut stoğunun artışına ve birçok firmanın proje iptallerine sebep oldu. Çok şükür ki firmamız böyle bir duruma gerek duymadı. Yılın son aylarında düşen konut kredisi faizleri sektörde yeniden büyük hareketlilik sağladı.

2020 beklentileriniz ne yönde?

Faizlerin yüksek olduğu için konut alımından vazgeçen ve beklemede kalmayı tercih eden vatandaşımızın yeniden konut alımına yönlenmesi ile sektörümüzün yeniden can bulması.

Bu arada 2020 yılının ilk çeyreğinden sonra farklı 2 lokasyonda yeni villa projesi ve 3+1 apartman projelerimiz başlayacak onun da müjdesini verelim.

Gayrimenkul satın almak isteyen kişilere tavsiyeleriniz neler?

Ortalama %0,99 dan başlaya faiz oranları ile konut kredisi alınabiliyor. Düşük faiz oranları ve uygun taksitlerle ödemelerin kolaylaşması yatırım yapmak için iyi bir zaman olduğunu gösteriyor. Bu fırsatın değerlendirilmesi gerek.


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır