2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Sadık Gardiyanoğlu kimdir?

16 Eylül 2015

Sadık Gardiyanoğlu Consturction Direktörü Sadık Gardiyanoğlu kimdir? Sadık Gardiyanoğlu daha önce nerelerde çalıştı? Sadık Gardiyanoğlu Kıbrıs’ta hangi şirketin başında? Kıbrıs emlak sektöründe Sadık Gardiyanoğlu Construction neler yapar? İşte Kıbrıs Emlak Merkezi’nin kim kimdir köşesinde Sadık Gardiyanoğlu sayfası..



Kıbrıs emlak ve inşaat dünyasının tecrübeli isimlerinden Sadık Gardiyanoğlu var kim kimdir köşemizde.
İşte son dönemde yeni projeleri ve kur sabitleme kararıyla dikkat çeken Gardiyanoğlu’nun özgeçmişi..

SADIK GARDİYANOĞLU KİMDİR?

Sadık Gardiyanoğlu Construction Direktörü Sadık Gardiyanoğlu, 1977 yılında Lefkoşa’da doğdu. İlköğretimini 1987 yılında Şehit Ertuğrul İlkokulu’nda tamamladı.
1986 yılında KKTC’de ilk kez yapılan ilkokullar arası voleybol müsabakalarında görev aldı. 1988-1991 yılında Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu’nda voleybol ve atletizim branşlarında bir çok başarısı ve şampiyonlukları var. 1989 yılında Gençlik Gücü Spor Kulübü’nde lisanslı sporcu olarak voleybol liglerinde federasyon kupası ve Başbakanlık kupasını kazanan takımda yer aldı. 1990-1991 yıları arasında KKTC Milli Olimpiyat Komitesi tarafından yılın sporcusu ödülünü aldı.
1991 yılında Kıbrıs Türk Hava Kurumu’nda lisanslı sporcu olarak okulu adına model uçak dalında Türkiye şampiyonu oldu.
1992-1999 yılları arasında Kooperatif Merkez Bankası büyük erkek voleybol takımında yer aldı. Koop-Spor formasıyla Cumhurbaşkanlık, Başbakanlık Federasyon kupası ve lig şampiyonluklarını yaşadı.
1993 ve 1994 yıllarında Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’na bağlı olarak ralli hakemliği yaptı.
1994 yılında Lefkoşa Türk Lisesinden Mezun oldu. Lefkoşa Türk Lisesi yıllarında sırasıyla 1993 ve 1994 yıllarında Kıbrıs Türk Hava Kurumu’nda lisanslı sporcu olarak okulu adına Ankara’da düzenlenen model uçak ve model roket dalında Türkiye şampiyonluğunu ikişer kez kazandı.
1993 yılında liseler arası düzenlenen atletizim ve voleybol şampiyonasında şampiyonluklar yaşadı.
1994 yılında Lefkoşa Türk Belediyesi Tiyatro Grubu’nda sahne aldı. 1994 yılında İstanbul Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ne bağlı kurslarda persvektif ve resim kurslarına katıldı. Üniversite yıllarında etkin olarak Mimarlık Kulübünde Kıbrıs mimarisi ve yapı dokusu üzerinde çalışma guruplarında görev aldı.
Üniversite atletizim ve voleybol takımında birçok şampiyonluklar yaşadı.1999 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu.
1999-2000 sezonunda Çetinkaya Spor Kulübü çatısı altında kurulan Voleybol takımında görev yapmış ve ayni yıl Çetinkaya forması altında lig şampiyonluğunu kazandıktan sonra aktif spor yaşantısına son verdi.
2001 yılında spor yaşantısına Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği aday hakem kursuna katılarak kurs birincisi olmuş ve Voleybol Hakemi ünvanını alarak hakemlik hayatına başlamış ve çok sevmiş olduğu spordan kopmamış oldu.
2005 yılında terfi hakem sınavlarında başarılı olarak bölge hakemliğine, 2008 yılında üst klasman hakem sınavlarında başarılı olarak en genç milli hakem kokartını aldı ve halen ayni görevine devam ediyor.
1999 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra birçok inşaat şirketinde mimar, yönetici mimar, şantiye kontrolör mimar, satış temsilcisi mimar ve genel müdür görevlerinde bulunduktan sonra kendi özel mimarlık ofisi ve müteahhitlik şirketi Sadık Gardiyaonoğlu Construction şirketini kurdu. Halen serbest mimar ve müteahhit olarak meslek yaşantısını sürdürüyor.
Sadık Gardiyanoğlu iyi derecede İngilizce biliyor, evli ve iki çocuk babası..

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır