2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Remax Hazine ve Hazine Evler’de Kürşat Tuncel eğitimi.

6 Haziran 2017

Emlak danışmanlığı sürecinde doğru marka oluşumu olmazsa olmazlardan biri. Peki bu süreç nasıl yönetilmeli? Eğitmen Kürşat Tuncel, Remax Hazine ve Hazine Evler danışmanlarına özel bir eğitim verdi. İşte detaylar.



Kıbrıs emlak sektöründe kalite çıtası yükseliyor.

Remax Hazine ve Hazine Evler ekibi, ünlü eğitmen Kürşat Tuncel ile birlikteydi. Danışmanlara ‘Kişisel Marka Yaratmanın Alfabesi’ konulu bir eğitim verildi.

İki saatlik bu seminerde dijital imkanların, kişisel marka inşasındaki etkileri anlatılıyor.

Bu mecranın doğru kullanım yöntemleri de alfabenin 29 harfiyle akılda kalıcı şekilde kodlanıyor.

Kürşat Tuncel eğitim sürecince kişisel marka oluşumunun farklı açılardan önemini de sıraladı. Bu süreç doğru yönetildiğinde hem danışmanın, hem de firmasının büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Bilinirlik ve güven duygusunun emlak sektörü için de çok çok önemli olduğunun altını çizdi.

O yüzden Tuncel, tüm danışmanlara etkin bir sosyal medya ve dijital medya kullanımı tavsiyesinde bulundu.

Kürşat Tuncel Kimdir?

Kürşat Tuncel, 1970 yılında Ankara’da doğdu. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (Mekteb-i Mülkiye) İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl Sermaye Piyasası Kurulu’nun açmış olduğu yarışma sınavını kazanarak Uzman Yardımcısı olarak meslek hayatına başladı. Kurul bünyesinde Ortaklıklar Finansmanı ve Kurumsal Yatırımcılar Daireleri’nde görev yaparak 1994 yılında Sermaye Piyasası Kurulu Uzmanı olarak atandı. 1996 yılında Kurul’daki görevinin yanısıra Başbakan Başdanışman yardımcısı olarak da görev yaptı. Aynı yıl “Risk Sermayesi Finansman Modeli, Türkiye İçin özgün Bir Model önerisi” adlı ilk kitabı yayınlandı. Kurul’daki çalışmaları kapsamında Türkiye’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’na ilişkin ilk yasal düzenlemeleri yürüttü ve bu konudaki SPK Tebliğ’ini kaleme aldı. Takiben 1997 yılında “Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarının Türkiye Uygulaması” ve yine aynı yıl içinde bir ortak çalışma olan “Yatırım Fonları ve Türkiye Uygulaması” isimli finans alanındaki kitapları yayınlandı.

1999 yılı başında Avrupa ve Amerika Holding bünyesinde gayrimenkul yatırımları konusunda danışman olarak çalışmaya başladı. 2000 yılında Holding’in iştiraki olan İktisat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın kurucu genel müdürü oldu. 2001 yılı başında Doğuş Holding’de danışman olarak göreve başladı ve akabinde 2001 yılından 2007 yılına kadar Doğuş-GE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Garanti GYO) genel müdürü ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. Doğuş ve Koray gruplarının ortaklığıyla geliştirilen Evidea projesi Architera’nın en iyi konut projesi ödülünü aldı. 2001 ve 2002 yıllarında Ekotimes isimli aylık ekonomi dergisinde köşe yazıları yazdı. 2002-2008 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği yaptığı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin 2002-2003 yıllarında Başkan Yardımcılığı’nı, 2003-2004 yıllarında ise Başkanlığı’nı üstlendi ve bu dönemde derneğin yanlızca GYO’ların değil tüm gayrimenkul yatırımcılarının bir platformu olmasına yönelik açılımı gerçekleştirdi. 2004-2007 yılları arasında eş zamanlı olarak Doğuş-GE GYO’nun iştiraki olan Romanya merkezli GKY Real Estate Investments S.A.’da icra kurulu üyesi olarak görev yaptı.

2008 yılında Standard Ünlü Co. Gayrimenkul Bölüm Direktörü unvanıyla çalışmaya başladı. 2008-2009 döneminde kısmi zamanlı olarak bir İngiliz-Türk ortak gayrimenkul fonu olan Milestone Capital Partners’da icra kurulu danışmanı ve 2009-2010 döneminde ise Turkmall için GYO konusunda danışman olarak görev yaptı. 2010 yılı Mayıs’ında Ağaoğlu Şirketler Grubu’na Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı ve yaklaşık bir milyar dolarlık bir satış bütçesinin sorumluluğunu üstlendi. Bu dönemde Ali Ağaoğlu’nun bizzat gözüktüğü ve “10 bin peşin daire senin” unutulmaz sloganıyla hatırlanan kampanyayı yönetti ve yanlızca üç hafta içerisinde 1.900 konut satarak Türkiye rekoruna imza atan ekibe liderlik etti. Reklam kampanyası Effie pazarlamada etkinlik ödülü aldı. Capital Dergisi tarafından 2010 yılında Türkiye’nin en iyi 25 pazarlamacısı arasında gösterildi. 2011 başında Ukra İnşaat’ın CEO’su olarak göreve başladı. Bir yıl içerisinde TV reklamları, sponsorluklar ve agresif pazarlama kampanyaları ile Ukra İnşaat’ın satışlarını %200 oranında yükselterek, IPSOS verilerine göre şirketi en bilinen ilk beş inşaat şirketi arasına sokmayı başardı.

Kürşat Tuncel’in 2012 yılında, “Satış Küpü, Günümüzün Pazarlama Stratejileri Işığında Etkili Satış Taktikleri”, 2013 yılında “Y Kuşağı Satıcılar İçin, 140 Karakterde Satış”, 2014 yılında “Satış Performansını Artırmanın En Etkili Yolu; Satış Koçluğu”, 2015 yılında “Profesyonel Gayrimenkul Yatırımı” ve “Kulağına Küpe; Satış ve Başarı Üzerine Denemeler”, 2017 yılında ise “Tek Vuruşta Satış 1, Taktik Satış Becerileri” ve “Tek Vuruşta Satış 2, Temel İkna Stratejileri” isimli kitapları yayınlandı. Çok sayıda dergide yüzlerce makalesi yayınlandı. Halen kurucusu olduğu Satış Küpü Sales & Marketing Solutions’ın başkanlığını yürütüyor, uluslararası ve yerli şirketlere satış ve pazarlama konularında danışmanlık, eğitim ve koçluk hizmetleri veriyor, Tuncel, aynı zamanda GYODER Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve SPK değerleme uzmanlığı ve ileri düzey portföy yöneticiliği lisanslarına sahip.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır