2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

RE/MAX 6 ayda 41 franchise verdi! – Kıbrıs Emlak Merkezi

13 Aralık 2017

Emlak sektörünün köklü markası RE/MAX büyümeye devam ediyor. Gayrimenkulün devi, franchise zincirine yenilerini ekledi. Hatta yeni hedefler de var. İşte detaylar.



Gayrimenkul sektöründe franchise modeline olan ilginin günden güne arttığını söyleyen RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, geride kalan altı aylık dönemde bünyelerine katılan franchise sayısının 41’e ulaştığını söyledi. RE/MAX Türkiye’nin toplam franchise ofis sayısının 260’ın üzerine çıktığını belirten Goldştayn, “2018 yılında, öncelik İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Ankara ve Bursa’da olmak üzere, 30 yeni ofis daha açmayı ve 300 gayrimenkul danışmanını daha takımımıza ekleyerek toplam sayıyı 3 bin 600’ün üzerine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Goldştayn, her ay 40’ın üzerinde franchise başvurusu ve 750’den fazla gayrimenkul danışmanlığı başvurusu aldıklarına dikkat çekerek, “Biz franchise’larımıza bağımsız bir şekilde şirketlerini yönetme esnekliğini tanıyan yenilikçi ve girişimciliği destekleyici bir anlayışa sahibiz. Girişimciliğin gördüğü bu büyük ilgi bizi sevindiriyor. RE/MAX Türkiye’nin şirketimizin faaliyet gösterdiği 105 ülke arasında ilk 5 içinde bulunması da ülkemizin bu alandaki başarısının önemli bir göstergesi” diye konuştu.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırım maliyetlerinin birçok sektöre göre daha düşük olmasının girişimciler için çok büyük bir avantaj olduğunu söyleyen Goldştayn, “Ayrıca stok ve personel maliyetinin bulunmaması, uzun vadeli bir iş olması, girişimcilerin kendi özelliklerini işlerine yansıtabilmeleri de sektörün diğer artıları” dedi.

RE/MAX hakkında:

1973 yılında kurulan ABD merkezli RE/MAX, bugün dünyanın en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur. 100’ün üzerinde ülkede, yaklaşık 6 bin 500 franchise ofisinde görev yapan 115 binin üzerinde gayrimenkul danışmanı bulunuyor. 1997 yılında faaliyete geçen RE/MAX Türkiye, ülke genelindeki ofisleri ile profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri veriyor. 260’tan fazla franchise ofisinde 3 bin 350’yi aşkın gayrimenkul danışmanı ile çalışmalarını sürdüren RE/MAX Türkiye, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere önemli fırsatlar sunuyor..


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır