2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Özyalçın Construction 25. yılını kutladı…

17 Temmuz 2018

Başta inşaat olmak üzere, çeşitli sektörlerdeki büyük yatırımlarıyla ülke ekonomisinin en büyük gruplarından Özyalçın Şirketler Grubu, 25. yaşını görkemli bir geceyle kutladı.



Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Rocks Hotel’in havuz başında gerçekleşen 25. yıl gecesine, Özyalçın ailesi ve Özyalçın Şirketler Grubu çalışanları ev sahipliği yaptı.

İş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra Özyalçın ailesinin yakın dostlarının katıldığı gecede grubun kurucusu Oğuz Özyalçın da anılarak “Geleceğimizin garantisi ilk 25 yılımız..”sloganı ile yola devam edildiği söylendi.

Özyalçın Group of Companies adına bir konuşma yapan şirket direktörlerinden Yağmur Özyalçın, Oğuz Özyalçın’ın iş hayatına 25 yıl önce bir kamyonetin arkasında inşaat malzemeleri satarak başladığını hatırlattı. Bugün ise yüzlerce çalışanı ve milyonlarca liralık yatırımıyla ülke ekonomisindeki önemli şirketlerden biri olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Şirket direktörlerinden Yaprak Özyalçın ise, şirketlerinin sürekliliği ve vardıkları yerden çok daha ileriye taşıma hedefleri çerçevesinde başlattıkları kurumsal çalışmalara vurgu yaptı.

Görkemli gecede, Tarık Sezer Orkestrası seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara keyifli anlar yaşattı.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır