2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Özok Öğrenci Kenti projesi için dikkat çeken rakamlar!

5 Mayıs 2017

Kıbrıs ekonomisi için eğitim ve inşaat büyük önem taşıyor. İşte bu iki sektör, ortak bir projede öne çıkıyor. Özok Group’un sahibi olduğu Kıbrıs İlim Üniversitesi, iki büyük yatırıma imza atacak.



Kıbrıs İlim Üniversitesi Dikmen Kampüsü ve özok öğrenci Kenti projelerinin lansmanı vardı. Mütevelli Heyeti Başkanı Ali özok ve mütevelli heyeti üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Rektör Prof Dr. Bülend Göksel sunum yaptı.

Girne Kampüsü’nde halen devam eden eğitimle ilgili bilgi veren Göksel, akademik faaliyetlerin dışında, Kıbrıs İlim Üniversitesi’nin sosyal ve kültürel alandaki çalışanlarından bahsetti.

özok öğrenci Kenti Projesi ile ilgili bilgiler veren Prof Bülend Göksel, bu kampüs projesinin özok ailesinin vizyonu sayesinde vücut bulmaya başladığını ifade etti.

özok ailesinin diğer alanlardan ayrılmadan yatırımlarını eğitime de yönlendirmeye karar verdiklerini anlatan Göksel, özok ailesinin vizyonu ile KKTC’nin üniversite adası olma Vizyonu ile örtüştüğünü belirtti.

özok öğrenci kenti projesi 5 yıldızlı otel konforunda 2 bin 300 öğrenci kapasiteli bir yurt kompleksi ile başlayacağını ifade eden Göksel, 10 bin metre karelik kampüs inşaatının bunu takip edeceğini ve kampüse “Yarının Kampüsü” adını verdiklerini ifade etti.

Kıbrıs İlim Üniversitesi Dikmen Kampüsü ve etrafındaki öğrenci kentinin toplam yatırım miktarının 60 milyon sterlin olacağını ifade eden Göksel, Kıbrıs İlim Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilerin öğrencilik dönemi boyunca mutlu be rahat etmeleri sağlamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağını söyledi.

Kıbrıs Gazetesi


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır