2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Orkun Altınbaş Altower projesini Kıbrıs Emlak Merkezi’ne anlattı!

4 Temmuz 2017

Kıbrıs ve Türkiye ekonomisinin devlerinden Altınbaş, inşaat sektöründe de iddiallı. Üçüncü nesil yöneticilerden Orkun Altınbaş, Altower Projesi ile ilklere imza atmayı hedefliyor. İşte detaylar.



EKONOMİ KIBRIS PRESTIGE

İkisi Girne’ye, üçüncüsü Gazimağusa bölgesine üç yeni otel geliyor. İçlerinden birinin uluslararası otel markası olması planlanıyor. Bu kadar değil, bir de çok özel inşaat projesi var. özellikle de akıllı bina sisteminde hedef çok büyük.

Bankacılık, akaryakıt, kuyumculuk ve eğitimin ardından, Altınbaş ailesinin turizm ile inşaat atağında, ekonomi devinin üçüncü kuşak yöneticilerden Orkun Altınbaş aktif rol oynuyor.

Temelleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde atıldı, Türkiye’de devler arasına girdi, hatta son yıllarda dünyaya açıldı. Ekonomi ve iş dünyasının köklü kuruluşlarından Altınbaş, yatırımlarına vites büyüterek devam ediyor.

2017 ve 2018 yılları, Altınbaş ailesinin Kıbrıs’ta hayata geçireceği projelerin yılı olacak. Mevcutta devam eden bankacılık, akaryakıt, kuyumculuk faaliyetlerine ek olarak turizm, eğitim ve alışveriş sektörü için de güçlü projeler yer alıyor holdingin ajandasında.

Yeni yol haritasını ve yakın zamanda hayat bulacak yatırım planlarını, ASV Holding Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Altınbaş ile konuştuk.

Orkun Altınbaş, Altınbaş ailesinin üçüncü kuşak üyesi. Eğitim alanı finans ve işletme. İş hayatına Altınbaş Holding’te denetçi olarak başladı. Şimdi ise Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sofu Altınbaş tarafından kurulan ASV Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi .

“ALTOWER İLK VE TEK OLACAK”

Kuyumculuğu seviyor, finans işini yakından takip ediyor fakat Orkun Altınbaş’ın son dönemdeki asıl heyecanı inşaat sektörü. Altower ile Türkiye’de ilk adımı attı Altınbaş. Projenin adresi İstanbul Göztepe. Konfor ve lüksün harmanlandığı bu proje için hedef kitle profesyoneller. Projede 330 adet 1+1 daire yer alıyor. Konsept olarak da akıllı yaşam vurgusu yapılıyor. Devamını Orkun Altınbaş’tan dinleyelim.

Akıllı bina, akıllı ev çok var. Akıllı bina yapmaya çalışan da var ama yapabilen çok az sayıda. Türkiye ve dünya için de bu böyle. Ben teknolojiyi çok severim, çok da yakından takip ediyorum. Biz dünyada ilk kez akıllı bina sistemini entegre eden olacağız. Çok iddialı bir şey bu aslında. Ama sebebi şu; Sadece 5 yıldızlı turistik oteller kullanıyor bu sistemi. Bunu sadece en son yapılan, hakikaten iyi detaylandırılmış projeler tercih ediyor. Çünkü anlayamıyorlar ne olduğunu. Daha basit düşündükleri için, daha basit bir sistemi tercih ediyor.

Bu sistem insansız binayı yönetmeye yarıyor. Her şey bu sisteme entegre, siz onu tüketici olarak kullanıyorsunuz. Evet, bireysel olarak evde yapıyorlar. Otelde de bunu yapıyorlar ama bizim tarz bir residans projesinde hiç hayata geçmemiş. İlk kez bizde hayata geçiyor.

Sonuç olarak biz bu projede sadece ev satmıyoruz, yaşam şekli satıyoruz yatırımcılarımıza.

Altower projesinde özellikler bu sayfalara yetmeyecek kadar fazla. Projenin detaylarını Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı Kıbrıs Emlak Merkezi’nden de paylaşacağız sizlerle, takip edebilirsiniz.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır