2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Nurel Aqua Marine Residence ezber bozacak..

15 Eylül 2015

Nurel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Redif Nurel ile, şirketin en özel projesi Aqua Marine Residence’ı konuştuk.. Yatırımcılara müjdesi var..



Kıbrıs emlak ve inşaat dünyası bir süredir Aqua Marine Residence projesini izliyor. Girne’nin merkezinde yükselen, yatırımcısına 5 yıldızlı otel konforunda bir yaşam sunan proje ne durumda?

Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı Kıbrıs Emlak Merkezi’nde, Nurel Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Redif Nurel ile Aqua Marine’i konuştuk..

Konumu, tasarımı ve içeriğiyle “işte buradayım” diyen proje, Redif Nurel için en özel çalışmalardan biri. O yüzden özellikleri saymakla bitmiyor..

“Kıbrıs’ta ilk ve tek”

Aqua Marine hızla devam ediyor, inşaat sürüyor. Çok özel bir proje. Bu projenin Kıbrıs’ta ilk ve tek residence olduğuna inanıyorum.
Spor salonuyla, yüzme havuzuyla, hamamı, saunası, masaj odasıyla, kendi içindeki cafe-barıyla beş yıldızlı otel konforunda bir yapı. Başka residence projesi yok mu Kıbrıs’ta, tabi ki var. Ama tüm bu özelliklerin bir arada buluştuğu tek proje Aqua Marine Residence..
Akıllı bina sistemiyle donatıldı, kapalı otoparkı var. Hem şehrin merkezinde, hatta göbeğinde. Manzarası da muhteşem.. Birinci kattan itibaren denizi görebiliyorsunuz.
İnşaat kalitesi olarak da çok üst düzeyde. Hatta yaptıklarımız içinde en iyisi diyebiliriz.

“Şimdiden yüzde 30 kazandırdı”

Özellikleri böyle, peki yatırımcı açısından değerlenme oranlarına bakalım şimdi. Redif Nurel’e göre bu proje, para piyasalarından bile fazla kazandırdı..

İlk başladığımız güne göre daha şimdiden yüzde 30’luk bir fiyat artışı var projede. Yaklaşık bir senede.. Yani ilk gün alanlar, şimdiden yüzde 30 kazandı..

“Yeni projelerimiz de çok konuşulacak”

Peki Nurel Aqua Marine Residence ne zaman bitecek, yaşam ne zaman başlayacak?

Yaklaşık 12 ay içerisinde bitecek tüm proje. Başlarken iki buçuk yıl süre biçmiştik ama daha erken teslim edeceğiz. Çünkü Aqua Marine Residence kadar iddialı yeni projelerimiz başlıyor. Onlar da çok dikkat çekecek, çok konuşulacak..

Nurel Şirketler Grubu ve Aqua Marine Residence ile ilgili gelişmeleri, Kıbrıs Emlak Merkezi’nden takip edebilirsiniz..


Etiketler: , , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır