2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Noyanlar Group of Companies Satış Direktörü Zarif Noyan 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılında yapılacak yeni projelerin müjdesini verdi.

21 Ocak 2020

Kuzey Kıbrıs inşaat sektöründe birçok ilke imza atıyorlar ve yatırımcılarına birçok alternatif sunuyorlar. Noyanlar Şirketler Grubu Satış Direktörü Zarif Noyan, Kıbrıs Emlak Merkezi okurları için 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılında yeni yol haritalarından bahsetti. İşte detaylar.



Kıbrıs inşaat sektörünün güvenilir ve güçlü markası Noyanlar Group of Companies Kıbrıs’a değer katmaya ve adamızı tanıtmaya devam ediyor.

2019 yılını farklı ülkelerde ofisler açarak, Noyanlar ailesini genişleterek ve turizm alanındaki ses getiren yatırımlarıyla tamamladı Noyanlar.

Ayrıca 2020 yılında yeni projelerin de müjdesini verdi Noyanlar Group of Companies Satış Direktörü Zarif Noyan.

İşte Zarif Hanım ile Kıbrıs Emlak Merkezi okurları için yaptığımız röportaj..

Noyanlar Group of Companies neler yapıyor?

Noyanlar Group of Companies şirketimiz öncelikle güçlü bir aile şirketi olup, inşaat sektöründe birçok projelere, büyük site projelerine imza atarken, bir yandan da turizme ciddi şekilde adımlar atmaya başladı.

500’e yakın yeni kiralık daireler konseptiyle birçok yenilikler yapmayı başardık. Bunun yanında araç kiralama, restoran & kafe işletmeciliği, ve müteahhitlik projeleriyle de faaliyet gösteriyoruz. Aynı zamanda 1000’e yakın müstakil konut projelerini yatırımcılarına teslim ettik.

2019 yılı firmanız açısından nasıl geçti?

2019 yılında firmamız sektörde gayet güzel başarılara imza attı. Bünyesinde mevcutta bulunan yurtdışı ofisleri ile birlikte birkaç ülkede daha yeni ofislerin devreye girdi. Güzel projelere ve yeni yatırımcılara ulaşmayı başardı.

Toplamda 10 farklı ülkede birçok seminerlere imza atıp Noyanlar ailesine birçok yeni aileler kazandırmayı başardık.

950 konutluk Royalsun projesini tamamlayıp ev sahiplerine sunmanın gururunu yaşadık 2019 yılında. Royal caddeyi İskele Longbeach bölgesinde hayata geçirerek yatırımcılarımıza ve bölgeye yenilikler kattık.

Kafesi, sports barı, marketi, kuaförü, eczanesi, güzellik salonu, kasabı ve bu yıl ek olarak Kinder Garden’ında eklenmesi ile yatırımcılarına temel ihtiyaç ve sosyal aktivite anlamında kaliteli bir yaşam alanı oluşturmayı başardık.

2020 yılı beklentileriniz ne yönde?

2020 beklentilerinde özellikle emirnamenin halen netleşmemesi inşaat sektöründe bir belirsizliğe sebep olmuştur, bunun tamamı ile bu yıl çözülüp herkesin önünü ve geleceğini sağlıklı planlaması gerektiğine inanıyorum. 2020’de yine bizi bekleyen 10’a yakın seminere ve birçok fuara, yurt dışı partnelerimizle birlikte katılımlarımız olacaktır.

2020 yılı içerisinde yeni projeleriniz var mı?

Her yeni yıl demek Noyanlar Group için yeni projeler yeni imzalar demektir. İki farklı büyük projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Bizi takipte kalın…

Sektörünüzün daha da iyileşmesi amacıyla yeni yıl için önerileriniz neler?

Bölgemizin ( İskele Long Beach) bir an önce alt yapı eksikliklerinin giderilmesi ve hızlıca imar planının tamamlanıp sonuçlanması ile inşaat sektörünün önünü hızlıca açılacağına ve netleşeceğine inanıyorum. Zaten tanınmamış bir ada olup bir de belirsizliklerle yarına bakmak yatırımcılarımıza güvensizlik oluşturacağı kanaatindeyim, güven her şeydir.

Yatırımcılara mesajınız nedir?

Yatırımcılara en büyük mesajım Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olan güzel adamızı, ağızdan ağıza kulaktan dolma bilgilerle değil bire bir gelip bizlerle birlikte burada kendilerinin tanımalarını öneriyorum.

Hızla gelişen adamızın yatırıma ne kadar açık olduğunu, her yıl emlak konut taleplerinin nasıl arttığını kendilerinin gelip görmelerini öneriyorum.

Hissetmek, yaşamak ve anlamak bambaşka bir şey, ister tatil ister yatırım adına en uygun adres olan adamıza, yurt içinden ve yurt dışından gelen tüm yatırımcılarımızın kendilerine uygun gayrimenkul sunumlarını ve bütçelerine özel ödeme planlarını görmeleri adına kendilerine Noyanlar Group olarak davette bulunmak isterim.

Adamız anlatılmaz yaşanır.

Kıbrıs Emlak Merkezi için düşünceleriniz neler?

Kıbrıs Emlak Merkezine öncelikle koskoca bir özür borçluyum bugüne kadar yoğunluklar nedeniyle programınızla fazla ilgilenemedim, zaman ayıramadığım için Özge hanım ve Atıl beye özür borçluyum. Beni ve firmamı hiçbir zaman ihmal etmeyen ve değer veren Özge hanıma çok teşekkür ederim. Öncelikle Kıbrıs Emlak Merkezi çok ciddi bir merkez olup burada emlak ve inşaat sektöründe olan her kuruluşun yer alması önerisindeyim, Kıbrıs Emlak Merkezi çok güzel projelere imza atıyor. Bizleri birçok yatırımcıya kendimizi tanıtma fırsatı veriyor.

Teşekkürler…

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır