2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Noyanlar Group of Companies’den Sea Life Plus projesinde muhteşem kampanya..

21 Mayıs 2020

Kuzey Kıbrıs İskele bölgesinde konut projeleri ile uzun yıllardır inşaat sektöründe hizmet veren Noyanlar Group of Companies’den yatırımcılara kampanya müjdesi. İşte detaylar..



KKTC İskele bölgesi son zamanlarda yoğun ilgi görüyor. Eşsiz sahili Long Beach, yürüyüş ve bisiklet yolları, sosyal imkanlarının fazla ve kolayca ulaşılabilir olması, bölge olarak hala sessiz, trafiksiz ve rahat bir hayat sunuyor olması vb. birçok özelliğinden dolayı insanların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Uzun yıllar yabancı yatırımcıların sıkça tercih ettiği bölgeye yerel yatırımlar da hızla artıyor.

İskele bölgesinin bu kadar gelişmesi ve bu kadar popüler olmasında Noyanlar Group of Companies’in büyük emeği var. Ülkemizi, bölgeyi ve projelerini yıllarca yurt içi ve yurt dışı pazara hiç durmadan tanıttı ve anlattı. Ayrıca yatırımcılarına uygun ödeme kolaylıkları sundu ve konut sahibi olmalarını sağladı.

Geçirdiğimiz pandemi döneminde de sadece şantiyeleri durdu, satış ve yönetim ekibi evlerden çalışmaya devam etti, satış için online altyapıları kuruldu, planlar yeniden yapılandırıldı ve karantina süreci biter bitmez dört elle işlerine döndü Noyanlar Group of Companies ekibi.

Kıbrıs Emlak Merkezi olarak konut projelerinde kampanyaları size ulaştırmak bizim için çok önemli.

Noyanlar Group of Companies’de bu kampanyası ile yatırımcılarına hem ödeme planında avantaj sağlıyor hem de hediyeler veriyor.

Noyanlar Group of Companies’in Sea Life Plus projesinde ödeme planı ile ilgili başlattığı kampanyaya gelecek olursak, %60 alınan peşinatı %50’ye düşürdü.

Üstelik proje teslime birkaç ay içerisinde hazır olacak.

Denize sadece 100 metre mesafede bulunan projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Ayrıca %50peşinat verdikten sonra geri kalan %50 kısmı ise 50 ay sıfır faiz ile ödeyebiliyorsunuz. Bu kampanya yıl sonuna kadar devam edecek.

Bunun yanında dilerseniz 2 hafta tatil imkanı da sunuyor yatırımcılarına.

İskele bölgesinde yatırım yapmayı düşünüyorsanız bu projeyi mutlaka incelemelisiniz..


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır