2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Noyanlar Group 2018 için şimdiden hazır!

13 Aralık 2017

2018 yılının hazırlıklarını bitiren Noyanlar 2 dev projesini hayata geçirdi.



Noyanlar Group 2018 için şimdiden hazır!

Kuzey Kıbrıs’ta, inşaat sektörünün önde gelen markalarından Noyanlar Şirketler Grubu, gündemde olan projelerini ve Kıbrıs’ı yurtdışındaki farklı fuarlara katılarak tanıttı. özellikle Long Beach bölgesinde yaptıkları yatırımlarla dikkati çeken Noyanlar, yurt dışındaki açtığı ofisler ve katıldığı fuarlarla ülkemizi temsil etmeye devam ediyor.

Reklam ve tanıtım için yurtdışındaki fuarların öneminden bahseden Noyanlar Group Satış Direktörü Zarif Noyan, sadece ekim ayında Latviya-Riga’da, St. Petersburg, Belarus ve Moskova’da olmak üzere dört fuara katıldıklarını ve önümüzdeki günlerde takvimlerine aldıkları bir çok fuar olduğunu söyledi. Zarif Noyan: ‘’Katıldığımız fuarlarda yeni insanlarla tanışıyoruz ve Kıbrıs’ı hiç görmemiş, belki duymamış insanlara ilk ağızdan bilgiler vererek, onlara ülkemizin ne kadar güzel ve yaşanabilir olduğunu anlatma şansını yakalıyoruz’’ şeklinde konuştu.

Noyanlar Ofisi artık Azerbaycan’da!

Moskova, St. Petersburg, Belarus, İsrail’den sonra, yurtdışındaki ofislerine bir yenisini ekleyen Noyanlar Group, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de de yeni bir ofis açtı. ofis, şirket Direktörleri Ahmet Noyan ve Zarif Noyan’ın da katıldığı mütavazi bir törenle Azeri müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Farklı ülkelerde fiilen bulunmanın şirketlerine büyük fayda sağladığının altını çizen Zarif Noyan, Kıbrıslı müşterileri içinde, çok yakında avantajlarla dolu bir yılbaşı kampanyası açıklayacaklarının müjdesini verdi.

Noyanlar’dan yeni yıla iki büyük proje!

Long Beach bölgesi için iki dev projeyi hayata geçirdiklerini ve satışlarına başladıklarını ifade eden Zarif Noyan, rezervasyonların hızla devam ettiğini söyledi ve devam etti: ‘’Toplam 550 konutu içinde barındıracak olan Long Beach Park Residence ve içinde 2 apartman bloğu, ayrıca 52 adet villanın bulunduğu Sea Pearl Residence, denize olan yakınlığı ve gelişen bölgenin de etkisiyle yüksek talep görmektedir’’. Noyanlar Group projelerini incelemek isteyenler www.noyanlar.com adresinden yararlanabilirler.


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır