2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Noyanlar’dan yeni proje; Long Beach Residence.. – Kıbrıs Emlak Merkezi

14 Mart 2017

Kıbrıs emlak ve Kıbrıs inşaat sektörü yeni bir projeyle tanışacak. İskele ve Gazimağusa bölgesinde dikkat çeken yatırımlara imza atan Noyanlar Group, bu kez Long Beach Residence için geri sayım yapıyor. İşte detaylar..



Noyanlar Group yeni yıla hızlı başladı.

Long Beach bölgesine yepyeni bir rezidans projesi ile adım attıklarını söyleyen Noyanlar Group Direktörü Ahmet Noyan, projenin bölgedeki en iddialı rezidans olması özelliğini taşıyacığının altını çizdi.

Noyan, Long Beach Park Residence’de mimari ve tasarıma yepyeni bir bakış açısı ile baktıklarını vurguladı ve devam etti: ‘’Mart ayı sonunda satışa açılacak olan bu projemizde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunacak ve toplam 600 konuttan oluşacak. Bir çok sosyal tesisinde bir arada olacağı bu projede, deniz manzaralı evinizde rezidans yaşamının bir parçası olmaktan mutluluk ve huzur duyacağınız bir proje yarattık’’.

Çok yakında Long Beach Park Residence proje detayları hakkında geniş bilgi vereceklerini ifade eden Noyanlar Group Satış Direktörü Zarif Noyan ise, Long Beach bölgesinde devam eden hotel çalışmalarından bahsetti.

Long Beach’e ikinci hotel geliyor!

Long Beach bölgesinde, denize sadece 100 metre uzakta inşaası süren hotelde toplamda 50 oda bulunacağını belirten Zarif Noyan, hotelin 3 yıldızlı olacağını sözlerine ekledi. Proje tamamlandığında, Long Beach bölgesinin ikinci hoteli olacağını söyleyen Noyan, inşaatın önümüzdeki Temmuz ayında tamamlanacağının altını çizdi.


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır