2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Noyanlar’dan Long Beach Park Residence projesi..

10 Nisan 2017

Kıbrıs emlak sektöründe yeni bir proje.. Mağusa ve İskele bölgesinde dikkat çeken yapılara imza atan Noyanlar, bu kez Long Beach Park Residence ile geliyor. 600 konutluk projenin özellikleri dikkat çekici. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.



Noyanlar Şirketler Grubu Long Beach bölgesine yatırımlara devam ediyor. Projenin ismi Long Beach Park Residence. Proje farklı mimarisi ve tasarımıyla dikkat çekiyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinin yer aldığı 600 konutluk proje, deniz manzarasıyla özel bir konumda.

Noyanlar Direktörü Ahmet Noyan, yeni projelerinin bölgedeki en iddialı rezidans olacağını söylüyor. “Birçok sosyal tesisin de bir arada olacağı bu projede, deniz manzaralı evinizde rezidans yaşamının bir parçası olmaktan mutluluk ve huzur duyacağınız bir proje yarattık’’diyor Noyan.

“650 konut teslim edildi”

Devam eden projeler ise sona yaklaşıyor. Long Beach bölgesinde bulunan, villa tipleri, apartman daireleri ve çeşitli sosyal tesislerden oluşan Royal Sun Residence’de yapılması planan 950 konuttan, 650’sinin teslim edildiğini belirten Ahmet Noyan, bu projenin residans hayatına önemli fark kattığını da vurguluyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır