2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Noyanlar’dan çifte açılış..

1 Haziran 2016

Kıbrıs inşaat ve Kıbrıs emlak dünyasında sektörün kalite çıtası yükseliyor. Mağusa ve İskele bölgesinin dikkat çeken firması Noyanlar, yatırımcıları için iki açılışa imza attı. İşte detaylar..



Konut sektöründe kalite çıtası her geçen gün yükseliyor. Daha önce firmalar proje sayısıyla yarışıyordu belki, artık içeriğine ve sağladığı sosyal avantajlara daha çok önem veriyorlar.
Bu sürece en güzel örneklerden biri de Noyanlar.
İskele ve Mağusa bölgesinde dikkat çeken yatırımlara inza atan Noyanlar Group, iki açılışa birden imza attı Mayıs ayında.
Bunlardan ilki Long Beach bölgesinde, Sea Life Residence yanında hizmete giren ‘Royal Riding Club’ isimli binicilik kulübü..
İple gezdirme, deniz ve safari turu, binicilik kursları ve fayton gezisi gibi ayrıcalıklar sunan Royal Riding Club, şimdiden büyük ilgi görüyor.
Bir diğer açılışın adresi ise Royal Sun Residence.. Yapımı tamamlanan Royal Market, keyifli bir kokteyl ile kapılarını açtı. İskele bölgesinde artan nüfusun talebini karşılayabilmek adına yapılan bu yatırım, bölge halkına alışveriş konusunda alternatifler sunuyor.
KIBRIS EMLAK MERKEZİ


Etiketler: , , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır