2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Northernland Kentplus projesi satışa devam ediyor..

7 Ağustos 2017

NorthernLand kalitesi ile inşa edilen KENTPLUS, lokasyonu, kendi başına taşıdığı KENT havası, sosyal, sportif ve kültürel yaşam alanları ile çağdaş bir yaşamı ayaklarınıza getiriyor.



KENTPLUS, çağdaş mimarisi ve yarattığı modern yaşam alanları ile her ihtiyaca cevap verebilmek için tasarlandı. Sonuç; kullanışlı, modern ve şık yaşam alanları ile yepyeni bir KENT!

KENTPLUS Mağusa’ya 1 dakikalık mesafede olmakla beraber şehrin gürültü ve karmaşasından uzakta yepyeni bir yerleşim merkezi. Kendi içinde barındırdığı kültürel, sosyal ve sportif kompleksleri ile şehre gitmeye gerek bile kalmayacak. Havuz, Restoran, Fitness Center, Çocuk Parkı, Alışveriş ve Güzellik Merkezleri ile bu KENT’ten vazgeçemeyeceksiniz.

Proje Gazimağusa güvercinlik’te hayat buluyor. 54 bin 200 m2 alanda oluşturulan kompleks, villa tipi 24 konuttan oluşuyor.

KENTPLUS’ta yok yok!.. Her türlü ihtiyaca yönelik dev Alışveriş Merkezi, herşeyin bir arada olduğu, zahmetsiz alışveriş olanaklarını size sunacak. Güzellik Merkezi, Fitness Center, Restoran ve Havuz olanakları ile sağlıklı ve keyifli yaşam merkezi haline gelecek KENTPLUS, konforunuz için herşeyin düşünüldüğü bir KENT.

Üstelik projeye özel Universal Bank ile çok özel bir kredi anlaşması da var.

Detaylı bilgi için;

03924444000 – 03923653444

info@northernlandcyprus.com

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır