2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Northernland Construction Grand Sapphire Resort projesiyle İngiltere’deki yatırımcılardan büyük ilgi gördü!

16 Haziran 2019

Kıbrıs emlak ve inşaat sektörünün kalbi İngiltere’de attı. Londra’da düzenlenen festivallere katılan Northernland Construction Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Bozkurt, yatırımcının değişen düşüncesini ve gelişmeleri Kıbrıs Emlak Merkezi’ne değerlendirdi.



Kıbrıs özlemi ve Kıbrıs’ın kazançlı fırsatları bir aradaydı…

Londra’da düzenlenen festivaller, İnglitere’de yaşayan Kıbrıslı Türkler tarafından yoğun ilgi gördü.

KKTC fırsatlarını Londra’ya taşıyan Northernland Construction da bu coşkulu buluşmalara, en yeni projesi Grand Sapphire Resort ile katıldı.

3 Temmuz günü Kuzey Kıbrıs’ta lansmanı yapılacak proje, herkesten önce İngiltere’deki yatırımcıyla tanışmış oldu.

Festivallerde Northernland Construction firmasını temsil eden Northernland Construction Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Onur Bozkurt, izlenimlerini Kıbrıs Emlak Merkezi’ne değerlendirdi.

Londra Temsilcisi Nafia Horozoğlu ve Satış Temsilcisi Mehmet Sonat ile Grand Sapphire Resort projesini Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türkler’e sunduklarını paylaşan Bozkurt, oldukça memnun. İngiliz vatandaşlardan da ilgi gördüklerini anlatan Bozkurt, bir de değişim tespitinde bulunuyor.

Artık yatırımcının Kıbrıs’ta eskisi gibi villa değil, daha küçük ve fonksiyonel yapılar ile ilgilendiğini söylüyor.

7 yıldızlı yaşam vaadiyle yola çıkan Grand Sapphire Resort’e gösterilen ilgiyi de yorumlayan Onur Bozkurt, yatırımcılardan edindikleri izlenimlerine göre projenin “doğru proje ve doğru yatırım” olduğunu özetliyor.

Ve projede sağlanan temaslarla birlikte, Ağustos ayında kalabalık birkaç grubun projeyi yerinde görmek ve satın almak üzere KKTC’ye geleceğini ekliyor…

NOT: Yatırım, yaşam ve eğlence konseptiyle KKTC’de ilk ve tek olacak Grand Sapphire Resort projesi, Çarşamba günü Arkın Palm Beach Hotel’de düzenlenecek görkemli lansmanda yatırımcıyla buluşacak.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır