2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Neden Konut Sigortası?

25 Temmuz 2016

Konut sigortası, evinizi ve ailenizi koruma altına alan en önemli sigortadır. Konut sigortaları evinizi yıkılmalardan, hırsızlıktan, terörden ve kazalardan korumayı amaçlayan bir sigorta çeşididir. Yeni gelen günün ne getireceği bilinmeyeceğindenkonut sigortası yaşanabilecek risklere karşı size teminat altına alır.



-Konutları sigorta yaptıran bireyler; başlarına gelebilecek olması riskleri, gelecekteki faaliyetlerin olumsuz yönde etkilenmesini önler.
– Oluşacak hasarlarda birey zararını sigorta şirketinden karşılayacağından, zararın telafisini kendi olanaklarından kullanmak zorunda kalmaz.
– Birey konut sigortası yaptırarak, geleceğe yönelik taahütlerinide garanti altına alacaktır.
-Konut sigortası yaptırarak teminat altına alınan varlıkların bedeli ile ödenen primler karşılaştırıldığında pirimlerin çok düşük olduğu görülür.
Konut Sigortası Nedir?
Konut sigortası bina ve (isteğe bağlı olarak yer alan) eşyaları güvence altına almasıdır. Bu durumda bina içerisinde her türlü sabit tesisat da sigorta kapsamına girmektedir. Herhangi bir hasarın gerçekleşmesi durumunda çoğunlukla eşyalar da hasar görür. Bu nedenle sigortaya konu olan konutların içindeki eşyaların birlikte güvence altına alımı gerekir, böylece az bir maliyet farkıyla daha geniş güvence satın alınır.
Kiracı olması halinde sadece eşya teminatı olarak eşyalar güvence altına alınabilir.
Konut Sigortası evinizi ve onunla birlikte değerli eşyalarınızı, sevdiklerinizle huzurlu yaşamanız için size ait özel yaşam alanlarınızı tüm risklere karşı güvence altına almaktır.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır