2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Milos Park Homes ve İş Bankası’ndan çok özel kredi anlaşması!

1 Nisan 2016

Kıbrıs inşaat ve Kıbrıs emlak dünyası için çok özel bir kredi geliyor. Türkiye İş Bankası, Kıbrıs Developments ile KKTC’de ilk kez natamam konut kredisi fırsatı sunuyor. İşte Milos Park Homes ile başlayan kredinin detayları..



Eşsiz doğası, şehrin merkezinde ama şehir gürültüsünden uzak konumu, modern mimarisi ve birbirinden özel konut tipleriyle Kıbrıs emlak sektörünün en gözde projelerinden Milos Park Homes, yine bir ilke imza attı.
Blue Way Group markalarından Milos Park Homes, Türkiye ve KKTC’de bankacılığın öncüsü Türkiye İş Bankası ile tüketiciler için çok özel bir anlaşmaya vardı. Artık Milos Park Homes’tan ev almak isteyenler, İş Bankası’nın projeye özel uygun ödeme planları ile sunduğu “Ev Kredisi” fırsatlarından yararlanabilecek.
Bu işbirliği düşük faiz oranları ve kişiye özel ödeme planlarının yanı sıra, Kıbrıs konut sektöründe ezber bozacak bir ayrıcalık daha taşıyor. Blue Way Group’un inşaat sektöründe faaliyet gösteren firması Kıbrıs Developments ve İş Bankası arasında imzalanan bu protokol ile Milos Park Homes yatırımcıları, konut kredisi kullanmak için projenin tamamlanmasını, koçanların çıkmasını beklemeyecek.
Yani hemen yarın Akdeniz’in yeşili ile mavisinin buluştuğu Girne Alsancak’ta konumlanan Milos Park Homes için İş Bankası’na gidenler, hayalindeki eve kavuşmak için projeye özel konut kredisini kullanabilecek.

‘Ev İş Bankası İle Alınır’
Türkiye’de ‘Ev İş Bankası ile alınır’ sloganıyla yola çıkan ve konut sahibi olmak isteyenler için kişiye özel konut kredisi seçeneği sunan İş Bankası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ilk kez imzaladığı bu anlaşmayı, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca müşterisiyle paylaştı.
İmza törenine katılan İş Bankası Ülke Müdürü Kaan Tokat, İş Bankası yöneticileri, şube müdürleri ve Blue Way Group profesyonelleri, temelini attıkları bu işbirliği sürecinin yeni projelerde devam etmesi için de el sıkıştı.

Kaan Tokat – Türkiye İş Bankası KKTC Müdürü
“Natamam konut kredisini Kıbrıs Developments ile birlikte ilk kez Kuzey Kıbrıs’ta devreye sokuyoruz. Bu sayede konutlar tamamlanmadan, projeden ev sahibi olmak isteyenler gelip bize kredi başvurusu yapabiliyorlar. Normal bir kredi sürecinde olduğu gibi gereken analizleri yapıyoruz. İnşaat devam ederken anlaşmalı olduğumuz proje için kredi imkanı sunuyoruz. Böylelikle vatandaş konut daha tamamlanmadan ve henüz tamamlanmadığı için de daha uygun fiyata, kredisiyle birlikte ev sahibi oluyor. İş Bankası olarak bu ilki Kıbrıs Developments ile birlikte başlattığımız için de çok memnununuz..”

Çağatay Özbirim – Blue Way Group Yönetim Kurulu Başkanı
“Kıbrıs Developments olarak yeni projemiz Milos Park Homes ile 30’uncu yılımızı kutluyoruz. Bu süreçte Türkiye İş Bankası’nın bize ve müşterilerimize sunduğu natamam konut kredisi fırsatı ile yeni bir adım atıyoruz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ilk kez gerçekleşen bu uygulama için başta Kaan Bey ve tüm İş Bankası ailesine teşekkür ediyoruz.”

Milos Park Homes Hakkında
1985 yılından bu yana Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren Kıbrıs Developments tarafından yapımına başlanan Milos Park Homes projesi, müşterilerine yepyeni bir hayatın kapılarını açıyor.
İnşaat kalitesinin yanı sıra, satış süreci ve sonrasındaki müşteri memnuniyeti ile öne çıkan ve önceki yıllarda Kuzey Kıbrıs’ta Huzurlu Yaşam ve Escape Homes projelerini hayata geçiren Kıbrıs Developments’ın yeni projesi Milos Park Homes, ismini tarihi Milos değirmenlerinden alıyor.
Yeşili ve Akdeniz’in köklü kültürünü birleştirerek, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam vadeden proje, 26 dönüm arazi üzerinde konumlanan ve farklı ihtiyaçlara yönelik hazırlanan 15 konseptte toplam 129 konuttan oluşuyor.
Zeytin ve limon ağaçlarıyla çevrili yürüyüş parkurları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, oyun parkları, hobi bahçeleri, yoga/pilates stüdyosu, spor salonu, açık hava spor aletleri, evcil hayvan yaşam alanları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, mini marketi, snack cafe & bar ile dikkat çeken proje, sakinlerine engelsiz ve güvenli bir yaşam alanı vadediyor.
Daire fiyatına villa sloganıyla ezber bozan projede, lansmana özel çok özel yatırım fırsatları sürüyor. Bu eşsiz yapıda yer almak için acele edin..

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır