2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Milos Park Homes projesinin tanıtım filmini izlediniz mi?

24 Mart 2016

Kıbrıs emlakları arasında en gözde proje olarak gösterilen Milos Park Homes, bu kez yeni tanıtım filmiyle dikkat çekiyor. Kıbrıs Developments markası, projenin özel videosunu yayınladı..



Şehrin merkezinde ama gürültüsünden uzak bir noktasında konumlanan, şık mimari ve eşsiz doğayı bir arada buluşturan Milos Park Homes projesi, bu kez keyifli tanıtım filmiyle gündemde.
Kıbrıs Developments’ın 30’uncu yıl özel projesinin tüm özellikleri ve güzellikleri, 2 dakika 8 saniye süren videoda etkileyici bir şekilde anlatılmış.
Proje görsellerinden, sunduğu yüksek yaşam standartlarına, yürüyüş parkurundan ortak kullanım alanlarına kadar her detaya vurgu yapılmış.
Milos Park Homes projesinin web sitesine girenleri karşılayan video, izleyenlerin beğenisini topluyor..

Milos Park Homes Hakkında
1985 yılından bu yana Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren Kıbrıs Developments tarafından yapımına başlanan Milos Park Homes projesi, müşterilerine yepyeni bir hayatın kapılarını açıyor.
İnşaat kalitesinin yanı sıra, satış süreci ve sonrasındaki müşteri memnuniyeti ile öne çıkan ve önceki yıllarda Kuzey Kıbrıs’ta Huzurlu Yaşam ve Escape Homes projelerini hayata geçiren Kıbrıs Developments’ın yeni projesi Milos Park Homes, ismini tarihi Milos değirmenlerinden alıyor.
Yeşili ve Akdeniz’in köklü kültürünü birleştirerek, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam vadeden proje, 26 dönüm arazi üzerinde konumlanan ve farklı ihtiyaçlara yönelik hazırlanan 15 konseptte toplam 129 konuttan oluşuyor.
Zeytin ve limon ağaçlarıyla çevrili yürüyüş parkurları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, oyun parkları, hobi bahçeleri, yoga/pilates stüdyosu, spor salonu, açık hava spor aletleri, evcil hayvan yaşam alanları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, mini marketi, snack cafe & bar ile dikkat çeken proje, sakinlerine engelsiz ve güvenli bir yaşam alanı vadediyor.
Daire fiyatına villa sloganıyla ezber bozan projede, lansmana özel çok özel yatırım fırsatları sürüyor. Bu eşsiz yapıda yer almak için acele edin.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır