2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Milos Park Homes’tan satış atağı!

16 Şubat 2016

Girne Alsancak’ta eviniz hazır.. Kıbrıs Developments’ın dikkat çeken yatırımı Milos Park Homes’ta konutlar hızla tükeniyor. İşte proje satışını sürdüren emlak acenteleri..



49 bin sterlinden başlayan fiyatlarla ezber bozdu, ev sahibi olmak isteyenlere daire fiyatına villa seçeneğin sundu..

Çok katlı projelerin nefes alınmaz hale getirdiği Girne’de; konumu, mimarisi ve eşsiz doğasıyla öne çıkan Milos Park Homes, satış trafiğiyle de dikkat çekiyor.

Yerli ve yabancı birçok yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği proje için, Kıbrıs Developments emlak sektörünün kurumsal markalarına kapılarını açtı.

Firma ile satış konusunda el sıkışan acenteler, bu anlaşmayı sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor. Yatırımcıları için bu kazançlı fırsatın duyurusunu yapıyor.

İşte proje satışını sürdüren firmalar;

Coldwell Banker Maximum
IQ Property
Era H&B
Avertiss
Goldmark Estates

MİLOS PARK HOMES HAKKINDA
Kıbrıs emlak sektörünün en özel konut projesi Milos Park Homes, 2016’ya hızlı bir başlangıç yaptı. Kıbrıs Developments firmasının 7 ayrı konut tipiyle yatırımcının karşısına çıkan projesinde, satışlar hızla devam ediyor.
Lansmana özel fiyatlarla sunulan avantajlı konutlarda artık sona gelindi, sadece üç daire kaldı. Bu çok özel fiyat seçeneğiyle yatırımcının dikkatini çeken The Lofts 49 bin sterlin, The Originals 59 bin sterlin, Doppio ise 99 bin sterlinden yeni sahibini bekliyor..
Girne Alsancak’ta yükselen projenin inşaatı da sürüyor. İlk etap teslimi Kasım ayında..

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır