2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Mehmet Eminoğlu Investment imzası taşıyan Magic Bella Projesi…

14 Şubat 2018

Kıbrıs emlak sektörü, yeni bir projeyle tanışacak. Girne Merkez’de dikkat çeken projelere imza atan, Mehmet Eminoğlu Investment bu kez Bellapais’e uzanıyor. İşte detaylar.



Kıbrıs inşaat sektörüne markalı konut projeleri üreten Mehmet Eminoğlu Investment yeni bir hazırlık içinde.

Magic Plus, Magic Loft, Magic Palace, Magic City gibi özel projelere imza atan, Mehmet Eminoğlu Investment bu kez Girne’nin gözdesi Bellapais’e gidiyor.

Mehmet Eminoğlu Investment’in gerçekleştirmiş olduğu en prestijli projelerden biri olan Magic Bella, Girne’nin özel yerleşim alanı Bellapais’te yer alıyor. Magic Bella, birbirinden görünüş ve tarz olarak farklı, ancak fonksiyon ve konfor olarak aynı içeriklere sahip 3 adet süper lüks villadan oluşmakta. Mehmet Eminoğlu Investment için özel olarak tasarlanan bu 3 villa, farklı tarzları ile kişiye özel seçme şansı veriyor.

Birbirlerine yakın ama birbirlerinin özel hayatına saygı duyarak, birbirlerini görmeyen villalar; dünyadaki son tasarım trendleri temel alınarak tasarlanmış. Tasarımlarına artı sağlayacak şekilde seçilen yapı malzemelerinin arasında, farklı villalar için kullanılan talep edilen en güncel doğal taş, doğal ahşap kaplama gibi malzemeler yer almakta.

Her 3 villanın yapısında ve tasarımında aynı olarak, hayat kalitesinin düşmesine asla izin vermemek adına konfor cam, dekoratif şekilde kullanılacak olan VRF havalandırma sistemi, villada bulunan her türlü elektronik alet ile birlikte kullanılabilecek akıllı ev sistemleri, infinity açık hava havuzu, en alt kattan en üste cam kapılarla inşa edilen asansörleri, açık ya da kapalı otopark alanları ve dekoratif güneş kırıcılar kullanılmış.

Her biri, 650 m2 iç yaşam alanından oluşan villalar, toplam 3 kattan oluşmaktadır. Bodrum kat, dinlenme alanı olarak düşünülmüş. Bu lüks dinlenme alanları, yine yaşam kalitesini artırmak adına, sinema odası, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi ve bu alanın kendine ait mutfak ve duş bölümü ile vurgulanmış. Yine bodrum katta, kişilerin özel alanına saygı duyularak konumlandırılan, yardımcı yaşam alanı yaratılmış.

Daha Detaylı Bilgi için;

0533 871 42 23


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır