2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Magic Plus büyük bir organizasyonla açıldı – Kıbrıs Emlak Merkezi

30 Ağustos 2018

Günlerdir merakla beklenen Magic Plus dün gece yapılan organizasyonla açıldı. Mehmet Eminoğlu Investment tarafından inşa edilen Magic Plus, Girne’nin sembol projelerinden biri olarak tarihe adını yazdırdı.



Magic Plus açılışına katılım oldukça yüksekti. Açılışa katılan herkesin ortak bir fikri vardı “muhteşem olmuş”..

Mehmet Eminoğlu güvencesiyle Kıbrıs’ın mimari anlayışına yeni bir yön veren muhteşem bir yaşam alanı hizmete girdi. Magic Plus’ta alışveriş, eğlence, kültür, spor, eğlence ve sanatla ilgili her şey bir arada. Magic Plus sakinlerinin ziyaretçilerine 365 gün, kültür, sanat aktiviteleri sunulmakta.

Magic Plus 8 bin metre kare üzerine kurulmuş; konut, ofis ve home ofisleriyle KKTC’nin kalbinin attığı yerde, Girne’de, adeta yeni bir şehir oldu.

Günlerdir merakla beklenen açılışta Mehmet Eminoğlu’nun konuşması geceye damgasını vurdu.

İşte o konuşma:

Arkadaşlar, öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bu konuşmayı yapmak için bir sürü kâğıt vardılar elime ama okumayacağım. İçimden geldiği gibi konuşacağım. Bu inşaata başladığımızda birçok insan: “Mehmet deli oldu, Mehmet bu inşaatı bitiremez, Mehmet öyleydi, Mehmet böyleydi, yanına ortak aldı…” gibi birçok yorum yaptılar. “Arkadaşlar, benim ortağım falan yok.” Bu inşaatın temeli atıldığında ben tatildeydim. İki gün sürdü sadece temelinin, yani betonunun dökümü. Kameradan bağlanıp seyrettim. Birçok arkadaşım dedi: “Mehmet sen deli mi oldun? Bu projeyi nasıl yapacaksın, Sen kimsin?” Herkesin adamı oldum, onun adamı oldum, bunun adamı oldum, ben adam olamadım! Kıbrıs küçük yer! Herkes bir şeyler ima etti. Olmadım arkadaşlar, kimsenin adamı olmadım.

Gerçekten çok zor günler geçirdim. Evimde 3 gün kapalı kalarak ağladığımı hatırlarım. Sadece öyle oturdum ve ağladım tek başıma. Ondan sonra eşim geldi, kızlarım geldi, bana destek olmaya çalıştılar: “Mehmet, başaracağız!” dediler. Allah bizi utandırmadan bu projeyi yaptık ve başardık. Herkes uzaktan gazel okudu: “Mehmet bu inşaatla batacak, Mehmet deli oldu, yapamayacak, o olacak, bu olacak…” Bunların hepsini duydum. Herkes arkamdan konuştu, herkes arkamdan bir sürü laf söyledi. Bir tek insan vardı: Mehmet Çangar. “Ben her zaman senin yanındayım, Memo!” dedi. Mehmet Çangar’ın bu lafı, her zaman kulağımda çınladı. Maddi destek olmayabilir ancak manevi olarak böyle bir gücü arkamda hissetmekten inanılmaz övünç duydum.

Sonra yarışmaya katılmaya karar verdik. Property NC Awards Gayrimenkul Ödülleri gecesinden 3 tane platinyum ödül aldık. “Memo, doğru yoldasın! Sanırım bu işi başarmaya başladın.” O gün dedim ki: “Başaracağız bu işi!” ve başardık arkadaşlar.

Bu akşam buraya çıkıp sizin önünüzde konuşmak, benim için çok zor. Çünkü hayatım boyunca elime mikrofonu alıp da konuşma yapmadım. Yapamayacağımı da düşünürdüm. Ancak hepinizin karşısındayım, hepinizi seviyorum, iyi ki geldiniz.

Burada emeği geçen tüm taşeronlara, işçilere ve herkese yürekten çok teşekkür ediyorum.

Bu arada, tüm müşterilerimin koçanları Magic satış ofisinde hazırdır. Ayrıca onlara küçük bir hediyem var: İktisat Bankası’nın sigortası tarafından kendilerine birer hediye, sigorta paketi hazırlattım. Açılışımızı yaptıktan sonra oradan geçip tapularını ve kendilerine hediye ettiğimiz sigortalarını alabilirler.

Hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız. Çok teşekkür ediyorum.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır